https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Murski Soboti so zazvenele tamburice

Murska Sobota  

V dvorani murskosoboškega gradu je minuli petek  potekalo regijsko srečanje tamburaških skupin in orkestrov,  kjer se je predstavilo sedem tamburaških skupin iz celotne pomurske regije.


Nastopili so Drotmantraši (Radenci), Tamburaško društvo Apače, tamburaška skupina Veseli lotmerški tamburaši (Ljutomer), tamburaška skupina KD Peter Dajnko (Črešnjevci), tamburaška skupina Bisernica (Ljutomer), tamburaška skupina Mlade strune iz Pristave ter tamburaška skupina KUD Beltinci.

Gledalci so se naužili nežnih melodij, ki so prihajale izpod prstov tamburašev.

Večerni nastop je ocenjeval strokovnjak za to vrsto glasbe, Damir Zajec. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.