https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Remi mladih Slovencev s Srbi

Odranci, 22.11.2011  

V Odrancih je slovenska reprezentanca do 20 let odigrala drugo tekmo v okviru regionalnega pokala. Tekma s Srbi se je končala z remijem 2:2, v polčasu pa je značke nogometaša prejelo 81 mladih nogometašev s področja MNZ Lendava.

Slovenija U-20 : Srbija U-20 2:2 (0:1)

Strelci: Ljubijankič (48.), Črnic (56.); Čaušić (41.,53.).

Selektor Tomaž Kavčič za današnji obračun ni mogel računati na vse najboljše nogometaše do 20 let, saj ni bilo vpoklicanih kar nekaj nogometašev iz prvoligaških klubov, je pa bil zraven Simon Pavel iz Mure 05. Okrnjena zasedba je proti mladim Srbom dvakrat izgubljala, vendar so dvakrat uspeli rezultat izenačiti. Zadetka za Slovenijo sta dosegla Emir Ljubijankič in Matic Črnic, za goste pa je bil dvakrat uspešen Goran Čaušić.

V polčasu tekme je 81 mladih nogometašev s področja  Medobčinske nogometne zveze lendava prejelo prislužene značke nogometaša, katere so njim podelili Patrik Raduha in Dejan Sreš (oba Nafta) in Mateja Zver (ŽNK Teleing Pomurje).


Slovenija U-20: Jug, Roškar, Kovjenič (od 46. Pečovnik), Dobrovoljc, Lonzarič, Stančič (od 46. Ljubijankič), Ploj, Vrhovec, Črnic (od 79. Pavel), Osmanaj (od 46. Muhamerovič) in Petek (od 79. Zamernik).

To je bil že drugi remi mladih Slovencev, saj so že remizirali tudi na prvi tekmi proti Madžarski. Na "turnirju" sodeluje še Hrvaška, ki bo 7. decembra tudi naslednji nasprotnik Kavčičevih varovancev.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.