https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Miklavž obiskal starejše v Murski Soboti

Murska Sobota  

Včeraj je starejše v Centru starejših Murska Sobota obiskal Miklavž in jih v zameno za pridnost tudi obdaril. Ob prazniku sv. Nikolaja, ki ga praznujemo 6. decembra, so za starejše pripravili kulturni program z miklavževanjem. Zapeli so pevci iz pevskega zbora iz Černelavcem ter oskrbovancem polepšali dan tudi s pozitivnimi mislimi.


Obenem so 1. decembra obeležili tudi 1 leto delovanja Centra za starejše – oskrbovance sta nagovorila tudi novi direktor Zoran Hoblaj in vodja enote Marta Ferencek, ki sta, kot sta povedala, nad delom celotnega kolektiva zadovoljna, saj se le-ta po njaboljših močeh trudi, da oskrbovancem polepša dni, ki jih preživijo v Centr in starejšim zaželela čim prijetnejše bivanje. Miklavževanje so organizirali v sodelovanju s prostovoljci iz Karitasa in škofijskega dobrodelnega združenja Dobrodelnost.  

Starejši so izdelali tudi adventne venčke in jaslice.

 

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.