https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Tadej Buzeti odhaja, nov urednik Pomurec.com je Karlo Vratarič

06.12.2011 ob 15:56  

Z današnjim dnem se je uradno zgodila sprememba na čelu spletnega portala Pomurec.com. Dosedanji glavni in odgovorni urednik Tadej Buzeti zapušča Pomurec.com, urednikovanje pa bo prevzel dozdajšnji namestnik Karlo Vratarič.


"Ko sem pred letom in pol z ožjo ekipo začel graditi temelje Pomurca, sem čutil dolžnost in odgovornost, da tega mojega »otroka« naučim »hoditi«. To dolžnost sem zdaj izpolnil. Skupaj z ekipo smo postavljali in postavili »otroka« na noge v zelo neugodnih časih. Razmere na trgu za medije, sploh spletne in lokalne, niso rožnate. In še nekaj časa ne bodo. Toda entuziazem in neverjetna volja do dela sta ustvarila rezultate, ki so merljivi. Branost in popularnost Pomurca naraščata, ekipa postaja iz triade v triado številčnejša, vsebina je (dokaj) raznolika.

 

Zelo sem ponosen na »dozorelo« ekipo Pomurca, ki se ji ob tej priložnosti še enkrat iskreno zahvaljujem za ves trud. Moje srce bo sicer še vedno ostalo v novinarstvu, a misli, razum in želja po obogatitvi znanja me usmerjajo drugam. Vodenje ekipe Pomurca predajam izkušenim kadrom, zato si močno želim, da bi Pomurec kmalu postal vodilni spletni medij v Pomurju. Bralce zato naprošam, da svojo zvestobo še naprej izkazujejo z vsakodnevnim obiskovanjem portala, hkrati pa upam, da bodo (končno) postali tudi aktivno pronicljivo kritično oko medija. Slednje v Pomurju zelo pogrešam," je ob slovesu dejal nekdanji urednik Pomurca Tadej Buzeti.

Z današnjim dnem je tako glavni in odgovorni urednik Pomurca postal Karlo Vratarič, njegova namestnica pa bo Nuša Grah. Nov urednik je ob prevzemu nove funkcije povedal: "Tadej Buzeti je ogromno naredil za spletni medij pomurec.com. Na njegovi novi poti mu želimo čim več uspehov! Kot nov urednik se bom s pomočjo sodelavcev še dalje trudil, da bomo delali v skladu z našim sloganom »Vedno na preži«. Trudili se bomo, da Vam bomo dnevno pripravljali vse pomembne, zanimive in ekskluzivne novice.

 

V nekaj manj kot enem letu in štirih mesecih smo se že dobro zasidrali na pomurskem medijskem prostoru, smo čedalje bolj prepoznavni, konstantno pa nam raste tudi obiskanost. Ponosni smo na naše stalne rubrike, ki dajejo dodano vrednost našemu mediju, zato se bomo tudi v bodoče razvijali v tej smeri. Novo rubriko, ki bo novost na pomurski sceni, lahko pričakujete že prihodnji četrtek. Zaradi Vas bralcev se bomo še naprej trudili, da boste vsakodnevno obveščeni o dogajanju v naši regiji in da se boste na našem spletnem portalu počutili prijetno, zato vabljeni k branju!"

 

    Komentarji

    1. medosg
      07.12.2011 ob 8:58 medosg

      OK, če boste rabili političnega komentatorja sem Vam na voljo ;-)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. vmaric2
      07.12.2011 ob 17:30 vmaric2

      G. Tadeju iskrena hvala za nasvete in podporo do sedaj in takojšnjo objavo poslanih prispevkov ali slik. Prav bi bilo, da se tudi sam javlja na pomurec.com z uspehi nadalnega dela. Ali bo to v naši regiji???

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. izklesani
      07.12.2011 ob 18:57 izklesani

      Buzeti, greš na POP TV? ;)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. Fliker
      08.12.2011 ob 0:37 Fliker

      ,....Buzeti išče kaj bokšoga ale pa nega zasluška tu,... ?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.