https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Murina selekcija do osem let zmagala tudi v Celju

6.12.2011  

Le šest dni po uspehu na turnirju v Leibnitzu, kjer je Murina selekcija U-8 dvakrat premagala graški Sturm ter osvojila turnir, so mladi upi blesteli tudi v Celju in znova osvojili prvo mesto.

Tokratni turnir so organizirali v nogometnem klubu Celje in k sodelovanju povabili nekatere najboljše nogometne šole v Sloveniji. Tako so se na turnirju merili mladi nogometaši Interblocka, Bravo Publikuma, Rudarja, Celja, Drave, Radvanj in Mure. Podmladek črno-belih je na turnirju dvakrat spravil na kolena nogometaše Radvanj, enkrat pa so premagali vrstnike iz Interblocka, Rudarja in Celja. Ob tem so mladi nogometaši pod vodstvom Simona Baligača zabili 30 zadetkov in poskrbeli za navdušenje na tribunah.

Iz vrst Mure 05 prihajata tudi najboljši igralec turnirja in najboljši strelec turnirja. Prvo nagrado si je prislužil Tio Cipot, mreže pa je največkrat zatresel Matic Donko. Ekipo Mure 05 so sicer sestavljali Lan Erjavec, David Novak, Marsel Škraban, Tilen Ščernjavič, Blaž Baligač, Marcel Ratnik, Alen Novak, Tio Cipot in Matic Donko.


REZULTATI:


Skupinski del

ND Mura 05 : NK Radvanje 7:0
Strelci: Donko Matic 2, Cipot Tio 2, Ratnik Marcel 2, Ščernjavič Tilen

ND Mura 05 : NK Interblok 8:0
Strelci: Donko Matic 3, Baligač Blaž 2, Novak Alen, Novak David, Cipot Tio

ND Mura 05 : NK Celje 1 5:4
Strelci: Baligač Blaž 2, Cipot Tio 2, Ščernjavič Tilen

Polfinale:

ND Mura 05 : NK Rudar Velenje 7:1
Strelci: Donko Matic 4, Cipot Tio 2, Novak David, Baligač Blaž

Finale:

ND Mura 05 : NK Radvanje 2:1
Strelci: Ratnik Marcel, Cipot Tio

Vrstni red:

1. ND Mura 05
2. NK Radvanje
3. NK Rudar Velenje
4. NK Bravo Publikum

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. legenda57
      07.12.2011 ob 11:53 legenda57

      čestitke,tak dale!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.