https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

POM-KLEPET: Nika Zorjan: Že od nekdaj si želim stati na evrovizijskem odru

 

V POM-KLEPETU smo od 16. ure dalje gostili Niko Zorjan, prekmursko tekmovalko v Misiji Evroviziji. 19-letnica se je uvrstila med TOP štiri, še ena stopnička pa jo loči od tega, da bo nastopila tudi v finalni oddaji, ki bo na sporedu 8. januarja.


Nika Zorjan je uvodoma povedala, da je trema vedno pred nastopo, vendar jo je že vajena, tako da celo pozitivno vpliva na njen nastop. V klepetu z bralci je odgovorila še na vprašanja kako potekajo predpriprave na šov in kolikokrat na teden ima vaje.

Na vprašanje zakaj si zasluži zmago na Misiji Evroviziji je dejala: "Zato, ker si že od nekdaj želim stati na evrovizijskem odru in vem, da bi dobro predstavila Slovenijo." Nadalje je povedala še, da se je z vsemi sotekmovalkami spoprijateljila, najbolj pa se razume z Evo Boto.

Zorjanova zelo ceni Majo Keuc, s katero pravi, da sta zelo dobri prijateljici, na slovenski sceni pa sta ji všeč še Omar Naber in Nina Pušlar. Z dobrimi nastopi na  Misiji Evroviziji je prejela že tudi nekaj ponudb, vendar o njih zdaj nima časa pogovarjati, za svojo kariero pa upa, da bo šla samo še navzgor. Na X-faktor se ne misli prijaviti, ker kot pravi ima že dovolj šovov, za božično željo pa si želi vsaj uvrstitve v finalno oddajo, zato poziva vse njene pristaše, da to nedeljo glasujejo zanjo, "da ji bo božiček njeno veliko željo lažje izpolnil."

CELOTEN POGOVOR Z NIKO ZORJAN SI LAHKO PREBERETE TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. bosanegro
      15.12.2011 ob 16:27 bosanegro

      nika čestitam ti za tak velik uspeh, v nedeljo pa itaq maš moje glasove,... vso srečo, pokaži jim da mi v tem kraju nismo samo tak** go go nika

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. bono1
      15.12.2011 ob 17:35 bono1

      Maš tudi moj glas, seveda več glasov, vse tja do Bakuja.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. jonie
      16.12.2011 ob 13:04 jonie

      lejko pijtan v kakšon jeziki spejvle? pa van takoj napoven rezultate

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. bono1
      29.12.2011 ob 21:04 bono1

      jonie, da ti povem v katerem koli jeziku poje poje odlično.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.