https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Najbolj iskana Slovenka Maja Keuc, Slovenec pa Lojze Slak

17.12.2011 ob 12:34  

Tako kot je to že v navadi, je slovenski spletni iskalnik Najdi.si razkril kaj in koga smo Slovenci najpogosteje iskali v letu 2011. Najbolj iskana ženska je bila Maja Keuc, med moškimi pa pokojni Lojze Slak. Med TOP iskanji so tudi letos na vrhu igre, vreme in horoskop.

Igre, ki so lani zasedale šele peto mesto, so se letos zavihtele na sam vrh iskanj na Najdi.si, sledijo pa vreme, horoskop in facebook. Kot ponavadi so med deseterico tudi google, seks, 24ur in zavod za zaposlovanje, novinec pa je siol.

Največje zanimanje med ženskami je bilo za pevko Majo Keuc, ki nas je uspešno predstavljala na Evroviziji, sledijo pa La Toya, Ines Juranovič, Urška Čepin in Katarina Kresal. Med najbolj iskanimi moški med prvo peterico najdemo kar trojico, ki so v tem letu umrli, tako je bilo največ poizvedovanj po Lojzetu Slaku in Branko Jovanoviću - Brendiju, na petem mestu pa je še Tone Pavček. Med živimi je slavil Gregor Virant pred Janom Plestenjakom.

Maja Keuc je bila najbolj iskana v letu 2011 kot ženska in kot glasbenica ...

Najbolj priljubljeni slovenski športniki in športnice so Tina Maze, Dejan Zavec in Petra Majdič, med glasbeniki pa Maja Keuc, Lojze Slak in Brendi, med politiki pa Katarina Kresal, Gregor Virant in Janez Janša, Pomurec Milan Kučan je na sedmem mestu. Najbolj iskani slovenski gospodarstveiki so Rajko Hrvatič, Ivan Zidar in Herman Rigelnik, na osmem mestu pa je Pomurec Matej Raščan.

Najbolj iskane tuje osebnosti so Severina, Britney Spears in Chuck Norris.

Bolj podrobne lestvice naj iskanj na Najdi.si si lahko ogledate TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.