https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ŠPORT

POM-ŠPORT: Zmagale odbojkarice Keme in Murske Sobote

19.12.2011 ob 8:11  

V preteklem vikendu so se nadaljevali boji v dvoranskih špotih . V odbojkarskih ligah je moška ekipa dosegla zmago (sreda) in poraz (sobota), ženski ekipi pa sta zmagali. Rokometaši Pomurja so izgubili v gosteh, medtem ko je Arcont zmagal na Ptuju, rokometašice Milleniuma pa so iztržile točko. Košarkarice in košarkarji so izgubili.


ODBOJKA:

V tekmi trinajstega kroga 1. DOL Radenska Classic za moške so odbojkarji Panvite Galexa na gostovanju v Ljubljani izgubili z ekipo ACH Volley z 0:3 (-13, -14, -16). V sredo so na gostovanju pri Mariboru zmagali s 3:2. Soboški odbojkarji so trenutno na šestem mestu 1.DOL med desetimi ekipami.

V tekmi enajstega kroga 1. DOL Radenska Naturelle za ženske so odbojkarice Keme Puconci v Prevaljah premagale domačo ekipo s 3:1  (-23, 27, 24, 24). Puconske odbojkarice so na šestem mestu 1.DOL med osmimi ekipami. V naslednje krogu igrajo doma proti ekipi Jesenice-Bled.

V enajstem krogu 2.DOL za ženske so odbojkarice Murske Sobote doma premagale  ekipo ŽOK Triglav iz Kranja s 3:1 (-23, 22, 17, 19). Soboške Odbojkarice so na četrtem mestu 2.DOL med dvanajstimi ekipami. V naslednjem krogu igrajo doma proti vodilni ekipi Nova KBM Branik II.

ROKOMET:

V trinajstem krogu druge slovenske rokometne lige so rokometaši Pomurja iz Murske Sobote v gosteh izgubili z ekipo Cola z 27:28, ekipa Arconta pa je v gosteh premagala Dravo iz Ptuja s 35:34. Radgonski rokometaši so  na osmem mestu, murskosoboški pa na desetem mestu med trinajstimi ekipami. V sredo bodo rokometaši Pomurja v gosteh igrali zaostalo srečanje desetega kroga z ekipo Mitol Sežana, ekipa Arconta pa bo v soboto gostovala pri ekipi Mokerc-Ig.

V desetem krogu 1. B državne rokometne lige vzhod so rokometašice Millenniuma iz Svetega Jurija ob Ščavnici gostovale v Brežicah in iztržile neodločen izid 24:24. Tako so pomurske rokometašice obržale drugo mesto v ligi, v naslednjem krogu pa bodo na domačem terenu gostile Rače.

KOŠARKA:

V osmem krogu prve slovenske košarkarske lige za članice so igralke Rašice v gosteh izgubile z ekipo Grosuplja z rezultatom 84:44. Soboška ekipa  je na sedmem mestu med desetimi ekipami.

Košarkarji Radenske Creativa so v trinajstem krogu 2.SKL doma izgubili proti ekipi Konjic z rezultatom 76:82. Soboška ekipa je na sedmem mestu med štirinajstimi ekipami.

Naslednje tekme v obeh košarkarskih ligah bodo po novem letu.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.