https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

ANKETA: Kje bodo silvestrovali talentirani in uspešni mladi Pomurci?

 

Nekatere talentirane Pomurce, ki ste jih lahko spremljali v naši rubriki Profil, smo povprašali o tem, kako bodo preživeli silvestrovanje in kaj si želijo v prihajajočem letu.


 

Tadeja Ternar: "Praznovala bom najverjetneje v Beogradu pri prijateljici, s katero smo prejšnje staro leto preživeli pri meni v Prekmurju. Praznovanje preživim v družbi ljudi, ki mi veliko pomenijo. Prav gotovo ne sme manjkati dobra hrana, pijača in glasba, ampak kot že omenjeno, bistvena je bližina ljudi, ki jih imamo radi. V novem letu si želim iskrene prijatelje, ki so bili z mano do sedaj, želim pa si, tako kot vsak izmed nas, zdravja, sreče, poslovnega uspeha ter lepih, edinstvenih trenutkov."

 

Jessica Jagec: "Odpravljam se v Hamburg k prijateljicam, kjer bomo malo "žurale", se družile in uživale. Ob praznovanju silvestrovega nimam neke tradicije. Vsako leto grem bolj sproti s tokom. Rada se zabavam, v objemu ljubljene osebe bi bilo pa tudi idealno. Moram le poskrbeti, da me ne zebe (smeh). Kakšnih posebnih novoletnih zaobljub nimam, ampak se poskušam celo leto držati stvari, ki bi jih morala izboljšati."

 

 

 

 

Dejan Vajs: "Praznovanje starega leta bom preživel verjetno kar doma, po novoletni navdih pa grem v London 7.1.2012. Ponavadi je praznovanje silvestrovega običajno - čakanje na polnoč, vmes pa kaj nazdravimo in pojemo, manjkati ne sme šampanjec in biftek! Od novega leta si obetam še več uspehov na športnem in privatnem področju." 

 

 

Denis Malačič: "V preteklih letih smo najprej imeli doma obilno družinsko večerjo, nato pa sem še eno večerjo imel s prijatelji, s katerimi smo v zadnjih treh letih vedno silvestrovali v Mariboru. Letos pa sem se odločil, da bom silvestroval nekoliko bolj umirjeno - ob kakšni dobri glasbi, svečkah, večerji in morda s kakšnim filmom; v glavnem v družbi prijateljev in boljše polovice. Za novo leto si želim, da bi postreglo z novimi, prijetnimi izzivi. Verjamem, da se jih bom z veseljem lotil in nadaljeval pot do uresničitve sanj. Ob tej priliki bi rad bralcem portala Pomurec.com zaželel z izzivi polno leto 2012 - lotite se jih pogumno in optimistično, kajti le tako boste dosegli svoj cilj! Dovolite si sanjati in naj bo leto 2012 vaše leto, ne leto nekoga, ki bo krojil vašo usodo in pletel vaše niti! Naj bo leto 2012 za vse prelomno - tako na zasebnem kot kariernem področju!"


Suzana Zekovič: "Silvestrovo bom preživela na mestnem trgu Murska Sobota v krogu svojih bližnjih.  Najpomembnejše je, da je dobro vzdušje in prava družba, manjkati ne smejo domače dobrote, biftek in šampanjec. V novem letu si želim spoznati čim več pozitivnih ljudi, uspešno zaključiti študij in se podati novim izzivom naproti."

 

 

 

 

 

Anja Brunec: "Praznovanje novega leta bom preživela s prijatelji v Srbiji - v Novem Sadu. To praznovanje najpogosteje preživim s prijatelji, ki so enako kot jaz člani folklorne skupine Marko iz Beltinec. Ne sme manjkati dobra volja, dobra jedača, pijača in pa ples, ki ga zmeraj vsi zaplešemo po polnoči, seveda po tistem, ko priredimo manjši ognjemet. Od novega leta si obetam zdravje, ki je zame zmeraj bilo najpomembnejše, za njim pa uspeh; predvsem na maturi, ki me čaka v letu 2012. Želim si osebnega zadovoljstva, da bi bila enostavno srečna v tem, kar bi počela."

 

Roman Sarjaš: "Staro leto vedno preživim nekje, kjer je užitek in zabava na prvem mestu, saj je to noč, ki se prepleta z novim letom. Letos smo še sicer v dogovorih, ampak bo to verjetno na slovenski obali, in sicer v Hotelu Bernardin v Portorožu, kjer bomo imeli nastop, kasneje pa upam, da ne bo manjkala zabava kje na plaži. Predvsem ne sme manjkati dober šampanjec, seveda pa je del užitka dobra družba, kvalitetna glasba in prijeten ambient, v katerem se godi zabava. Je pa res, da sem silvestrovo praznoval že večkrat doma v krogu najbližjih, kar je tudi poseben čar in zna biti neprecenljivo! Od novega leta si obetam veliko trdega dela, kar posledično prinaša dobre rezultate, predvsem pa sožitje z ljudmi, s katerimi bom poslovno sodeloval pri svojih projektih."

 

 

Tanja Volmut: "Glede na to, da imamo novinarji ravno okoli novega leta največ dela, se vedno s fantom Leonom odločava zadnji trenutek. Tudi letos bo tako in tudi letos bo verjetno na koncu zares nepozabno. Na ta večer predvsem ne smeva manjkati 'midva', kozarec dobre kapljice in dobra družba tistih, ki znajo pozabiti na vse tegobe starega in se iskreno veseliti novega leta. Pa seveda dela prost naslednji dan. Od novega leta si obetam veliko  presenečenj, seveda takšnih prijetnih. Se mu bom kar prepustila."

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. xx
      30.12.2011 ob 20:48 xx

      vse lepo pa prav samo če je tu što talentejrane;)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.