https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

Györek: Soboška občinska uradnica je žalila mene in mojo družino!

05.01.2012 ob 13:26  

Miran Györek (SNS), nekdanji pomurski poslanec v državnem zboru, se je znova razpisal na socialnem omrežju Facebook, povod za to pa je bilo prejeto pismo anonimne občinske uradnice na Mestni občini Murska Sobota, ki je bila zgrožena nad nedavno novoletno čestitko Györeka. Novi zapisi slednjega so že izbrisani, mi pa smo uspeli en delček njih skopirati pred izbrisom.

Györek je bil v sinočnjem zapisu na Facebooku, ki ga je medtem umaknil, zelo oster do uradnikov na murskosoboški občini. Med drugim je murskosoboškim občinskim funkcionarjem očital "kadrovanje po načinu krvnega sorodstva". V zadnjem stavku zapisa je Györek uradnicam v prenesem pomenu sporočil: "Fuck you".

Györek: Nekdo z občine je žalil mene in mojo družino

Nekdanjega predstavnika ljudstva v parlamentu smo zaprosili za komentar, zakaj se je tako ostro odzval in zakaj je zapisano umaknil, in dobili smo naslednji odgovor: "Tudi marsikdo drug bi se ostro odzval na pismo, ki dejansko ni popolnoma anonimno in je bilo posredovano preko druge osebe, ki je zakrila identiteto in v katerem se žali mene in mojo družino, moje delo, moje osebno življenje žali na nesramen način in to vse zaradi ene dokaj brezvezne besede! Zapise sem umaknil, vendar jih predhodno delil, za kar imam razloge!"

Miran Györek je še včeraj na svojem Facebook profilu imel napisano naslednje besedilo, ki ga objavljamo v celoti in necenzurirano:

"Ko sem prejel pismo anonimne občinske uradnice na Mestni občini Murska Sobota, ki naj bi bila moja volivka in trpela zaradi mojega izraza negodovanja z uporabo čist nedolžne za današnje čase sprejemljivo "vulgarne" besede FUCK YOU, se razmišljal o trpljenju mojih "ko bajagi" volivk in trpeče delavnih uradnic (pa za dobro plačo na račun davkoplačevalcev???) na Mestni občini Murska Sobota (samo za to ker jih je zabolelo ob besedici Fuck you!...ker one tega sploh nikoli ne počnejo!)

In tisto kar pa je najbolj presenetljivo in za običajne sobočance nerazumljivo pri takšnem zgražanju občinskih uradnic murskosoboške občine zaradi besede FUCK YOU (kar pomeni spolno občevanje oz. željo ali namen po le-tem), da to prihaja iz takšne občinske srenje, kjer je pojem FUCK vsekakor nekaj vsakdanjega in udomačenega glede na dejstvo, da si bodo počasi na tej občini glede na kadrovsko zasedbo že počasi vsi v krvnem sorodstvu, do katerega pa lahko pride samo z zgoraj navedeno predhodno aktivnostjo!!! Mislim, da je vredno se zamisliti nad tem dejstvom predvsem z vidika jeznih delavcev - davkoplačevalcev, ki takšno »krvno sorodstvo« plačujejo s svojimi žulji!!

In sedaj se mi lahko vrle delavne občinske uradnice zahvalite, da boste imele kaj počet v četrtek in petek, ko boste vse visele na Facebooku in se zgražale, kako sem grd in nesramen, kako ni res, da bi Ve razmišljale o kaj tako grdem kot je tista besedica ali dve...glavno, da mine čas...do 15h...pa še plača je jutri (zagotovljena vsakega 5. v mesecu - delavci in kmetje pa BEV!!!) Ve boste kritizirale parazitstvo na račun davkoplačevalcev...hinavščina pa takšna !! Res Vam gresta tisti dve besedici za novo leto 2012 !!"


Preberite tudi:

Miran Györek: Fuck you vsi, ki ste mi pokvarili leto 2011!

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. xerox
      05.01.2012 ob 14:57 xerox

      Pa če se ne mauten je Györek podpejro Štihca na županskij volitvaj? Pa glaven pri kadrovanje na občini je ja župan Štihec, se pravi ka Štihec podpejra kadrovsko zasedbo po krvnon sorodstve na občine. Györek očitno že ma prave informacije.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. samson
      05.01.2012 ob 15:16 samson

      Kot vsi drugi,se tudi Miran svobodno izraža in pove kaj misli.FUCK YOU pa pomeni lahko čisto drugo kot je napisano,ni napeljevanje na spolne odnose niti ni spolno občevanje,ampak je samo sporočilna gesta.Zgražeti se nad tem je neumno,kot da ti ki se zgražajo niso nikoli uporabili te besede ali pa kako isto v slovenskem jeziku.Če bina fb to napisal kdo drug,bi bilo vse ok,ker je pa to napisal Miran je pa za nekatere to kot da bo konec sveta.Hehehehe,res ste smešni.Se popolnoma strinjam z Miranom,VSE JE RES KAR JE ZAPISAL...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. omelo
      05.01.2012 ob 15:42 omelo

      @ vej njemi štoj zna gor nametati@

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. Drznost
      05.01.2012 ob 18:57 Drznost

      PIŠE ..........nekaj vsakdanjega in udomačenega glede na dejstvo, da si bodo počasi na tej občini glede na kadrovsko zasedbo že počasi vsi v krvnem sorodstvu, do katerega pa lahko pride samo z zgoraj navedeno predhodno aktivnostjo!!...... SKORAJ RESNICA.Vači pa vsi tej naši ljudje (politiki)ki želijo biti nekaj več kak smo mi navaden narod je bole prostaški od nas. So polni samega sebe, napihnjenci in željni bogastva katerega jim nikoli ni dovolj.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. xx
      05.01.2012 ob 20:53 xx

      saj je z lendave

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. drpinter
      06.01.2012 ob 7:36 drpinter

      Vej je pa njegova soproga tudi nekaj časa bijla zaposlena na občini če se ne motim, po kakšnih vezaj je pa te ona prišla na občino ? Zgleda ka ma bivši posranec slab spomin :-)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. samson
      06.01.2012 ob 7:38 samson

      @Omelo,kaj bi mu gor nametale?!@Drznost,kako to misliš navadni ljudje?Ti se sam opredeljuješ med katere ljudi spadaš zato pa je tako.Če poznaš Mirana,on nikoli ni opredeljeval ljudi.,zna lepo kontaktirat tudi kot ti praviš z navadnimi ljudmi.Ne kritiziraj tistega,ki ga osebno ne poznaš...Pa kaj bi bilo narobe,če bi tudi bil iz Lendave?!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. BarbaMama
      06.01.2012 ob 9:18 BarbaMama

      drpinter, se strinjan. Fejst slab spomin ma. Samson, ges ga osebno poznan. Nemren ga spoštüvati zatou, ker ponižavle ženske. Žena san, mati pa nej in niti ne mislini biti, zatou san za njega itak menjevrejdno bitje in se z njin za svoje dobro sploh ne ukvarjan. Ka bi bar bil z Lendave, te bi ga bar menje po Soboti gledala ...:)) Od ge van tou? Sobočanec je. Pri kanale je doma, kelko se spomnin.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. omelo
      06.01.2012 ob 16:07 omelo

      #samson# ne škrabli se tan ge te ne srbij .Ja poznan ga kakši heroj potuhnjeni je .Čemeren je ka več ne bo dobival plače velke za nič dela .

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. sobocanka1
      07.01.2012 ob 17:31 sobocanka1

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. sobocanka1
      07.01.2012 ob 17:35 sobocanka1

      Miran preveč naklada,da je pa on zaposlil tri svoje bivše dame na MO pa ne omenja.Vprašajte ga,katere so?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. xerox
      07.01.2012 ob 18:39 xerox

      Ne bi se rad postavlo na nikšo stran. Samo mi tij sobocanka1 povej kak bi naj Györek koga koli na občini zaposlo, če je pa nej bil funkcionar ali pa zaposleni na občini. Tau kelko ge znan nejde, zatu ka je on bil poslanec v Ljubljani. Ne pravin pa ka man vse informacije. Malo ste se eni preveč na njega osebno spravili.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. zizi23
      08.01.2012 ob 12:15 zizi23

      gjerek! ka se delas nouroga.Kak je pa tvoja zena prisla v sluzbo na obcino? Pa pozanijmlji se kak je bijla sposobna. Tou mas praf ka je na obcini zaposlenje po krvnon sorodstve . pa se po enoj liniji ! vsi znate pa kaksnoj. Ta obcina tou je eno velko siromastvo. trbelo bi ka stihec san oddijde kak zupan. Ce kapetan nemre voditi barbe mora pac odijti.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gal
      08.01.2012 ob 18:52 gal

      kaka grda faca je ta gjerek!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.