Fajić ostaja pri Muri 05, Eterović v Savdsko Arabijo?

Uredništvo Pomurec | Murska Sobota, 05.01.2012 ob 17:51

Nogometaši Mure 05 bodo s pripravami na novo sezono pričeli 16. januarja, medtem pa pristaši črno-belih nestrpno pričakujejo, ko bo obelodanjeno ime itaijanskih vlagateljev. Kot je za današnjo Ekipo dejal predsednik Miroslav Topič, naj bi bil posel speljan do prihodnjega tedna. Fajić ostaja v Murski Soboti, Eterović v Savdsko Arabijo?

V drugi polovici decembra je na občnem zboru Mure 05 kot bomba odjeknila novica, da v klub prihaja italijanski vlagatelj, v upravnem odboru pa bodo ob treh domačih, sedeli trije Italijani in Primorec Krisjan Gregorčič. Zaradi večine, ki jo bodo imeli, so mnogi bili skeptični glede prihodnosti kluba, žogico pa umirja prvi mož črno-belih Miroslav Topič. "Zavedam se spoznanja, da na občnem zboru nisem nastopil s tehtnimi razlogi, saj so bodoči strateški partnerji vztajali pri tem, da se njihove vloge ne bi pojasnjevalo na občnem zboru, ampak na posebni tiskovni konferenci, kar smo spoštovali.

S svojim ugledom in verodostojnostjo se pač ne bi igral. Če ne bi bil prepričean, da se bo razpletlo, kot smo si v dobrobit kluba zamislili, pri predlaganih spremembah ne bi vztrajal. Pogovori z italijanskimi partnerji potekajo že skoraj eno leto in zdaj smo naposled prišli do skupnih točk, ki so sprejemljivi za obe strani. Dogovor je sklenjen. Zgledno sodelujemo in verjemite mi, da ni nobene bojazni, da bi se lahko s klubom v prihodnje dogajalo kaj čudnega," je za današnjo Ekipo povedal Topič.

Fajić ostaja, Eterović v Savdsko Arabijo?

Dodajmo, da se je z novim letom odprla tudi nogometna tržnica in kot zagotavljajo v Murski Soboti, naj bi najboljši strelec Nusmir Fajić ostal v klubu, medtem pa se zna zgoditi, da bi odšel drugi tujec Mate Eterović, ki ima snubce iz Savdske Arabije. Medtem je že znano tudi, da je Naftaš Arpad Vaš zavrnil ponudbo Mure in bo še naprej igral v Lendavi.
  Oceni prispevek:
  12345
  12345
  Povprecje: (5)

  zizi23
  zizi23

  no izjava topica ka se ne bi spilal s svojin ugledom , je promasaj. on pa rejsan niksoga ugleda nema. pa tudi na toj sliki je velki bumbar.
  BAMBINO
  BAMBINO

  ti s ten svojen poston si v spadno BUMBAR!!! ne ven, ka mate ene telko srate po Topiče?? un je telko napravo za klub, kak vse genercije do zdaj skuper nejso napravle..

  Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.
  Prijavi se z računom: line line line

  ali komentiraj kot gost:

  Ime ali vzdevek:


  e-pošta: (samo za potrditev veljavnosti)
  IZPOSTAVLJAMO
  FOTO UTRINKI
  KRONIKA
  VREMENSKA NAPOVED  ( Murska Sobota )
  Trenutno

  11
  Jutri

  4/17
  Petek

  7/19
  Sobota

  7/19
  Nedelja

  8/17
  POMUREC.COM NA FACEBOOKU
  NAJBOLJ BRANO TA TEDEN
  Župan Štihec in Brunčeva zaradi muze pod lupo nadzornikov
  FOTO: Sobotna zabava z Blue Planet v Spartacusu
  FOTO: Vroča zabava z Luno v Diamond clubu
  FOTO: Zlata žila skrbeli za noro zabavo v Oxygenu
  Barbara Šumak: Študij brez Erasmus izmenjave je kot jesti smetano brez češnje na vrhu

  NAZADNJE KOMENTIRANO

  KOLEDAR DOGODKOV
  Sreda, 16.04.2014
  Četrtek, 17.04.2014
  Petek, 18.04.2014