https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Novoletnega soboškega turnirja zaradi premalo prijav ne bo

Murska Sobota, 6.1.2012  

Dvoranski nogometni turnir, ki bi moral biti jutri na tretji osnovni šoli Murska Sobota, je odpovedan. Kot nam je povedal organizator Iztok Frajman, je razlog premajhno število prijavljenih ekip, samo 14, kar je štiri premalo, da bi se za organizacijo turnirja skupaj s Sebastjanom Škerlakom vseeno odločila.


"Turnir na žalost odpade zaradi premalo prijavljenih ekip. Že lani je bil to velik problem, očitno je prevelika kavcija, hkrati pa tudi verjetno premočne ekipe, kar je posledično ugnalo domače ekipe. Povem lahko, da od 14 prijavljenih ekip ni bila niti ena iz Prekmurja.

Med prijavljenimi pa so bile znane ekipa futsala širom Slovenije kot so Extrem bar, Aleš d.o.o., Saš bar, Ambrož team in druge. Tako, da je napaka očitno na najini strani, kar bova skušala spremeniti še letos, če ne pa drugo leto in sicer manjša vstopnine in samo za domače ekipe in igralce," nam je povedal Iztok Frajman in dodal, da bi se z vsaj štirimi ekipami več skupaj s Sebastjanom Škerlakom vseeno odločila za organizacijo turnirja.

Prijave bi komaj pokrile nagrado za prvo mesto

Spomnimo, da je bilo sicer načrtovano, da bi na turnirju lahko nastopilo do 24 ekip, prijavnina pa je znašala 150 evrov. Temu primeren je bil tudi nagradni fond, saj bi si prve tri ekipe razdelile kar 3500 evrov.

Prijavljenih 14 ekip bi z eventuelno nespremenjeno prijavnino pokrile komaj nagrado za prvo mesto, ki je znašala 2000 evrov, preostanek pa ne bi pokril stroškov organizacije.

    Komentarji

    1. prekmurjerepublika
      06.01.2012 ob 14:54 prekmurjerepublika

      Mislen ka je to ena velka sramota!! Tej ka pa tou se skup organizerajo pa nemajo pojma.. Zakoj se pa te niti ena domača ekipa nej prijavela?? Malo se pitajte. Vejpa znajo ka nemreejo priti med 3 najbokše, 150 evrov jin pa malo preveč davate za đabe.Dale be 100 evrov prijavnine, nej pa ka se 14 ekip prijavilo..zaj ste pa se skup pustili!! Mislen ka je pa glevne problem tej, ka je prekmurske narod malo bole inteligenten, kak eni mislijo!! In so gor prišle ka tej soboški turnir tak ena velka kunjaaa :)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Riba
      06.01.2012 ob 20:51 Riba

      Vsaj 4 ekipe be doble, če nebe iste den bla dva turnira. Npr kak zdaj v Čerenšovcih pa v Murske Sobote, slednje je zdaj te odpadno.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. legenda57
      06.01.2012 ob 22:24 legenda57

      eh.škoda.................

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. c0rleone
      07.01.2012 ob 1:46 c0rleone

      prekmurjerepublika vupan ka me na privat dregneš.......ker če si računico napraviš za lansko leto boš vido kelko je komi plusa vdarilo!!!!! Joco pa vupan ka si nej tou tij žepa pijan ! Al kak pravijo prekmurje je rejsan selo veselo....samo ka sosid nema več ;) ovačik pa SAMO NAŠA MURA IZ MURSKE !

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. c0rleone
      07.01.2012 ob 1:51 c0rleone

      joco se ti JAVNO opravičuvlen ;)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. prekmurjerepublika
      07.01.2012 ob 9:48 prekmurjerepublika

      corleone, ge san san napiso moje mnenje!! Ker je žalostno, ka je sako leto menje ekip zaiztereseranih za tej soboške turnir..rejsan je žalostno ka se domače ekipe nejso prijavile!! V bodoče pa bi lejko dale kavcijo 80 evrov, pa 1. mesto 2000 evrov, pa je stvar gvušno izvedljiva!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. prekmurjerepublika
      07.01.2012 ob 9:49 prekmurjerepublika

      se popravlan, 1. mesto 1000 evrov :)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. c0rleone
      07.01.2012 ob 12:44 c0rleone

      saj san napiso ka taksen je tudi plan....in tou se najverjetneje v zacetki februarja...ocitno je recesija seposedi vdarila...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.