https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Deklice Teleing Pomurja suvereno v finale zimske lige

Murska Sobota, 11.1.2012  

V nedeljo se je v Murski Soboti pričelo letošnje državno prvenstvo v zimski ligi za nogometašice. Sezono so odprle najmlajše in sicer dekleta do 12 leta starosti. V konkurenci šestih ekip so navdušile igralke Teleing Pomurja, ki so se z vsemi petimi zmagami uvrstile na finale, ki bo v Slovenj Gradcu.


Prekmurke so premagale  Maribor s 3:0, novomeško Krko s 5:0, Dornavo s 4:1, Velesovo z 8:1 in Kalcer Radomlje z rezultatom 1:0. Razen Teleing Pomurja so se na finale uvrstile še ekipe Dornave, Krke in Maribora, prav slednje pa bodo nasprotnik Teleingu v polfinalu, ki se bo odigral prvi vikend v februarju, gostitelj pa bo Slovenj Gradec.

Po turnirju je trener Grega Zver povedal: "Z doseženimi rezultati na današnjem turnirju sem zelo zadovoljen, saj smo s tem izpolnili naš primarni cilj uvrstitev na finalni turnir v Slovenj Gradcu. Ekipa je prikazala všečno igro z veliko priložnostmi. Do finalnega turnirja nas loči še slab mesec dni, katerega bomo izkoristili za trening in na koncu upam, da bomo Slovenj Gradec zapuščali nasmejanih obrazov."

Na turnirju so pod vodstvom Zvera nastopile Urša Marič, Vita Šiftar, Petra Gruškovnjak, Doris Litrop, Sara Makovec, Luana Zajmi, Albinca Čizmazija, Kornelija Zelko, Maja Čuk, Hana Kosednar, Vanessa Pichler in Urška Jerič.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.