https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

Aljaž Podlogar nov izvršni direktor za komercialo Skupine Panvite

Murska Sobota, 13.01.2012 ob 10:20  

Aljaž Podlogar je z novim letom postal novi izvršni direktor za komercialo Skupine Panvita. Podlogar, ki se je doslej dokazoval v kamniški Eti, je prevzel področje prodaje, prav tako pa bo tudi skrbel za marketinške aktivnosti družbe, kot so oglaševanje in pospeševanje prodaje ter tudi za skladiščno transportno službo in nabavo.

Poslovna kariera je Aljaža Podlogarja v Skupino Panvita pripeljala iz kamniške družbe Eta. V kamniški družbi se je dokazal kot komercialni direktor,  ko je v okviru svojih delovnih nalog skrbel za prodajo tako na domačem trgu kot na tujih trgih Evrope, Rusije in držav bivše Jugoslavije. "V Skupini Panvita verjamemo, da bo ta kadrovska obogatitev našega kolektiva pozitivno vplivala na naše delovanje, saj je poslovni uspeh rezultat ekipnega dela usposobljenih sodelavcev. Delovne izkušnje in rezultati Aljaža Podlogarja pri tem govorijo same zase," pravi predsednik uprave Skupine Panvita Peter Polanič.

Skupina Panvita tako v novo leto vstopa z novim izvršnim direktorjem za komercialo, ki bo v družbi prevzel odgovornosti za prodajo domačih in na tujih trgih. Njegova skrb pa bodo tudi marketinške aktivnosti podjetja in skladiščno-transportna služba ter nabava. Podlogar, ki je bil finalist izbora za Marketinškega direktorja leta 2011, o novi službi pravi: "Mesto izvršnega direktorja za komercialo v Skupini Panvita zame predstavlja tako poslovni kot osebni izziv. Menim, da si moramo v življenju nenehno postavljati višje cilje, če se želimo učiti in tako postati še boljši. Verjamem, da bo naše sodelovanje plodno in uspešno."

foto: finance-akademija.si

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.