https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Obetavni nogometaš Mitja Lotrič pred selitvijo v Koper

Murska Sobota, 13.1.2012  

Kot poroča današnja Ekipa je 17-letni napadalec Mure 05 Mitja Lotrič tik pred tem, da se preseli v Koper, kamor so ga vabili že dvakrat, lani pozimi in poleti. Kot nam je dejal Lotrič razlog ni denar, da ni sprejel profesionalne pogodbe. Mura 05 pridobila licenco za celotno sezono 2011/12.

Pri Muri 05 imajo trenutno deponiranih 16 profesionalnih pogodb, zaradi osebnih razlog pa na seznamu ni Mitje Lotriča. Pri murskosoboškem klubu pravijo, da ima Lotrič na mizi konkretno ponudbo že od marca lani, vendar tudi zdaj pred ponedeljkovim začetkom priprav na spomladansko sezono je mladi napadalec ni sprejel. "Res se je zataknilo pri podpise pogodbe, vendar razlog sigurno ni denar, saj že leto pa pol igram v članski ekipi tako rekoč zastonj," nam je včeraj zatrdil Lotrič.

V čem so razhanjanja mladi nogometaš zaradi korektnosti do kluba ni želel povedati, pravi pa, da si želi samo igrati nogomet in napredovati. Tako usoda mladinskega reprezentanta v tem trenutku še ni znana, obstajajo pa namigovanja, da ga znova vabijo v Koper, kot že v dveh prestopnih obdobjih. Če bi Lotrič imel profesionalno pogodbo, bi njegovo odškodnino določal klub, z amatersko pogodbo pa klubu pripada samo vsota, kot to določajo domači in mednarodni pravilniki.


Tako bi za selitev v katerega od drugih slovenskih prvoligašev poleti Muri pripadlo okrog 30 tisoč evrov nadomestila, za prestop v tuj klub pa bi bila ta vsota skoraj devetkrat večja.

Mura 05 tudi uradno s prvoligaško licenco

Ker se je murskosoboški klub poleti na hitro odločil za vstop v prvo ligo, je imel licenco za igranje v njej samo začasno in to do konca leta 2011, po uspešno opravljenih potrebnih revizijah pa so po novem letu dobili tudi uradno prvoligaško licenco za celotno sezono 2011/12. "Prejeli sklep Nogometne zveze Slovenije, s katerim nam je bila dodeljena prvoligaška licenca za tekmovalno sezono 2011/12. Do zadnjega dne decembra smo morali opraviti revizijo poslovanja, ter oddati vse potrebne dokumente, kar nam je tudi uspelo. S tem je naša prvoligaška licenca podaljšana do konca te sezone, kar pomeni, da lahko marca oddamo vso dokumentacijo v zvezi s prvoligaško licenco tudi za prihodnje leto," je včeraj za spletno stran kluba dejal predsednik Miroslav Topič.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. prekmurjerepublika
      13.01.2012 ob 14:48 prekmurjerepublika

      Milslen ka je Mura na prave poti, ka se vrne na san vrh slovenskoga nogometa:) bravo topič, uprava in igralce!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. pilot
      14.01.2012 ob 9:04 pilot

      Mura je na pravi poti, ka zgibij mladena dobrega nogometaša. Tu se vidi sposobnost vodstva ( Topić, Celec ...). To je smrtni greh, če jim odide Lotrič. Malo razmislita o odstopu!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. prekmurjerepublika
      14.01.2012 ob 9:21 prekmurjerepublika

      hehe, boug sveti, vejpa lotrič de dosta zgujbo, nej mura. koper je v slabšon stanje kak mura, tan de še menje špilo kak tu!!! pa za eno leto de nazaj prijoko :) tak ka če de čeden de podbiso z muro, če nej de pa pou leta tu pouzero, te pa šao v koper:)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. ribica
      14.01.2012 ob 12:25 ribica

      pilot vej pa se že idnok nekan zaleti!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. vegi
      14.01.2012 ob 14:17 vegi

      @prekmurjerepublika,pri Muri je pa strašno dosta špilal resan zadnjih 15 minut ponavade,v Kopri de sigurno več pridoubo kak pri Muri,ge je špilo za cockto pa sendvič,Mura adijo pamet če njega zgibijte....

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. xx
      14.01.2012 ob 19:35 xx

      pilot se strinjan !

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. BAMBINO
      14.01.2012 ob 20:56 BAMBINO

      @pilot - pa ti si normalen?? naj odstopita?? pa teva človeka sta telko napravla za klub, kak so do zaj vse generacije skuper nej napravile!!! če male misleška de njeme tan baukše,naj ide,..al te naj ne prijoče nazaj!! če be biu/če de pameten,de podpiso,pa tu ostane.. @vegi - od kda dale je špilo zadnjeh par minut?? no ajde če znaš.. čakan odgovor

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. zizi23
      15.01.2012 ob 21:22 zizi23

      bambino pazi pazi ka mura nede pa na tiston kak je bijla gda je suban odisao. pazi pazi ka se topic pa celec neta skrijvala po soboti gda de se pokazalo kama vse tou vodi tak za nimaka meti domace mlade igralce je grdo lotric pa naj vcasih odijde ce sce gda biti pravi nogometas seveda pa si mora biti na jasnon ce je tak inteligenten kak clovek ka de se lejko znaso v ton biznisi, ce nej rejsan boukse ka ostane ge je. suban je mel dvakrat vec pejnez pa je nikaj nej mogao napraviti pa je bilv fuzbal biznisi. topic pa celec pa ge sta ?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. BAMBINO
      16.01.2012 ob 16:11 BAMBINO

      suban je muro KUJPO!!! italijane samo sofinancerajo... suban je pripelo kvazi fuzbalere (beri keš-fuzbalere) kerin se je jebalo za muro!!! primer rakovič, je dostakrat prote mure stavlo, pa to nej male pejneze, ka mo pušile itd... to se je že znalo da je se prišo, ka nede nika dobroga s toga, se je vidlo kak je blo v kopre.. tude murine tekme je odavo, ka smo pušile itd...un je tu samo prau keš, nika drujgo.. ja pri ni enoj stvare nemreš bite 100% ka de vse ok,.. ale?? počakajmo pa mo vidle kak de, nejtrbej že takoj navalite ka de isto sranje itd.. neven če ene resno ne privoščite uspeha mure ale ka?!? ti misleš ka de lotrič kaj dobroga napravo če odijde v koper?? malo morgen, kak prvo, premlade je, kak drugo, pa niti nede dosta špilo tan,..

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. zizi23
      16.01.2012 ob 18:28 zizi23

      karkoli je topic zacno je propadnolo , nej je mura v prvoj ligi ka bi on meu tu kaksno zaslugo, vsi znamo zakoj je mura v prvoj lig nzs je nucala en klub tak iti v prvo ligo kak smo mij sli, brez financne podlage, je norost. zdaj mo pravo tak: razen janze ke so tej mladi igralci iz mladinskoga pogona? nega jih vec.i tou je edini primer na svejti , ka so italijani se prisli ka do klub sofinansirali. zakoj? ka do ztu kaj gradili? polanic dobijvle projekte v ljubljani, mij pa vlacimo se italjane. bambino malo razmisli kama tou vodi. pa prekmuri je kaj drugo potrebno kak pa dva kluba v prvoj ligi. veselin se uspeha mure, samo z mladimi domacimi igralci. edini steri lejko klub muro vodi in to po pravoj poti, kak predsednik je milan morec. bambino nej se cemeriti če nikak malo drugace misli

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. cura1611
      17.01.2012 ob 12:22 cura1611

      vse se me obrača kakšne pišete....Milan morec...ka tij se doj steko ale ka ti je????zizi23: polanič je poglavje za sejbe pa nej neka na pamet če ne poznaš ozadja...zakoj je tome tak je definitivno nej krivo UO Mura ampak naš predrage župan in mestna občina...pa henjajte že enkrat srate po toj uprave....čas de pokazo svoje pa te če de tak kak vij pravete,te pluvajte do tečas pa takšne primitivno pluvanje prihranite... Samo naša Mura iz Murske....

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. pilot
      18.01.2012 ob 10:19 pilot

      Malo se zamislite, pa nemre tekstilni tehnik pa policaj klub voditi.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. BAMBINO
      19.01.2012 ob 14:29 BAMBINO

      @zizi23 - saj se ne čemerin :) omenjaš Möreca?? hahaha, zaj si pa resno drek za vuja počo.. sorry :) je že biu na oblaste, pa znamo kak se je končalo.. za Polaniča se tak zna, što ga je doj stavo - OBČINA!!! nega mladoga pogona?? kero ekipo te ti gledaš?? @pilot - očitno lejko, sta klub telko skup spravila, ka smo prišle v 1.ligo, nabavila sponzore, zaj je še prišo malo jači sponzor,.. ne ven ka bi vi še rade več od toga?!? p.s. ne čemerin se :)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      09.03.2012 ob 20:27 gost

      TE PA TI BUDALA IDI ŠPILAT.ZATO PA SI BAMBINO NE BAMBINO BUDALO.NA MLADIH SVET STOJI NE PA NA BAMBUSIH

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.