https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

VIDEO: Rozalija obnorela Pomurje, v dvanajstih urah že čez tri tisoč predvajanj

13.01.2012 ob 20:06  

Pesem Rozalija, ki so jo D' Kwaschen Retashy premierno zaigrali na božič v Nedelici, nato pa še na silvestrovanju v Murski Soboti, je v zelo kratkem času postala pravi hit. Posnetek na Youtubu ima manj kot dveh tednih že več kot sto tisoč ogledov, posnet pa je tudi studijski posnetek Rozalije, ki vam jo med prvimi ponujamo na Pomurec.com.

Težko pričakovani studijski posnetek Rozalije je obnorel Pomurje. Potem, ko smo ga kot prvi ponudili na internetu, se je zgodil pravi boom, ki še ni pojenjal. V prvih dvanajstih urah je bil video posnetek predvajan že več kot tri tisoč krat, s tem da je potrebno odšteti nočne ure za spanje, ko je bila aktivnost zelo zmanjšana.

Pesem je bila na ta način zelo dobro sprejeta, vsi, ki pa želite D' Kwaschen Retashy prisluhiti v živo, pa imate priložnost že danes zvečer v Ljutomeru v diskoteki Oxigen.  

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. vidocq
      13.01.2012 ob 21:58 vidocq

      ... z DKR -ji in vodjem smo pomurci v ostali sloveniji zapisani kot malo čez les- ??? v krogih kjer je slišati oceno tega nasplošno te prevzame da bi se najraje nekam skril in takšne kritike negativno vplivajo na žitelj , ki živi ob Muri; vi pa jih omenjate kot bogove ;;;; novo leto je minilo in streznite glave @@@@@

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. ajvar
      13.01.2012 ob 23:09 ajvar

      vidocq Halllooo poznaš mogoče izraz ZAJEBANCIJA? Ti se samo skrijvli ... pa se sam strezni :) Hec more biti pa pika.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. hotiza08
      14.01.2012 ob 11:22 hotiza08

      Premierno so jo odigrali v Nedelici 25. decembra nej pa v MS....

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. malena
      14.01.2012 ob 13:41 malena

      Zaaakon:)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. jonie
      14.01.2012 ob 15:14 jonie

      kaaak bi te pejglo :D

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. okvals
      15.01.2012 ob 10:05 okvals

      Bolano..ko bodo imeli res SVOJ komad, potem bomo komentirali in ocenjevali, vendar tega ne bo potrebno, ker svojega komada niso sposobni narediti in ga verejtno nikoli ne bomo slišali, to kar počnejo je dobro za bebce, ki še niso prestopili meje našega Prekmurja. Hvala bogu je v Prekmurju kar nekaj bendov na nivoju, ki nas ne blamirajo pred ostalo Slovenijo.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.