https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

Zmaga odbojkaric Keme Puconec in poraz odbojkarjev Panvite Galexa

Murska Sobota, 15.1.2012  

V petnajstem krogu prve odbojkarske lige za moške je Panvita Galex na gostovanju v Novem Mestu pri Krki izgubila s 3:2, uspešnejše pa so bile odbojkarice Keme Puconec, ki so v dvanajstem krogu prve ženske odbojkarske lige na domačem terenu premagale Jesenice-Bled s 3:1. V drugi odbojkarski ligi za ženske, kjer nastopa  Murska Sobota, se bo tekmovanje nadaljevalo komaj naslednji konec tedna.

1. DOL (moški)

Krka : Panvita Galex 3:2

(16:25, 22:25, 25:17, 25:22, 15:7)

Odbojkarji Panvite Galexa so izgubile praktično dobljeno tekmo. Brez večjih težav so povedli v nizih z 2:0, nato pa so se prebudili domači odbojkarji. Najprej so znižali na 1:2, v četrtem nizu po izenačeni igri pri rezultatu 24:20 izkoristili tretjo zaključno žogo. V skrajšanem nizu murskosoboški odbojkarji niso več bili tako zbrani in Krka je prijetno presenetila domače navijače.

Panvita Galex je po petnajstih krogih uvrščena na peto mesto, naslednja tekma pa jih čaka v soboto, 21. januarja, ko bo bodo gostili predzadnji Maribor.

 

1. DOL (ženske)

Kema Puconci : Jesenice-Bled 3:1   

(25:14, 25:19, 20:25, 25:15)

Odbojkarice Keme Puconec so po dobljenima uvodnima niza gostjam prepustile samo tretji niz, v četrtem pa prišle suvereno do nove zmaga. Skupno po dvanajstih krogih zasedajo šesto mesto, naslednjo tekmo pa bodo odigrale Pucončanke že v četrtek, 19. januarja, proti vodilnim v ligi Luki Koper.

 

2. DOL (ženske)

V drugi odbojkarski ligi za ženske ta vikend še ni bilo tekem, tekmovanje pa se bo nadaljevalo prihodnji konec tedna. Murskosoboške odbojkarice po enajstih krogih zasedajo četrto mesto, v soboto, 21. januarja, pa se bodo na domačem parketu pomerile proti vodilni Novi KBM Branik II.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.