https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

Trick-C prihaja v Spartacus s serijo klubskih zabav BodyWork

Murska Sobota, 24.01.2012 ob 12:39  

Prva dama slovenske elektronike, Trick-C, se po debelem desetletju za stalno vrača nazaj v domače okolje. Misije se bo lotila z novo serijo intimnih in hkrati posebnih klubskih zabav, imenovanih BodyWork. Ob prvem dogodku, ki bo 10. 2. 2012, se ji bo pridružil še priznani kranjski mojster Veztax.


Najprodornejša domača krotilka plošč, prva dama slovenske elektronike, pionirka elektronskega gibanja v Pomurju in priznana klubska promotorka Trick-C, se po debelem desetletju za stalno vrača nazaj v domače okolje. Vzpenjajoča se mednarodna kariera, uspešno ustvarjanje lastne glasbe za priznane domače in tuje založbe ter stalna medijska prisotnost so le nekatere reference, ki vlivajo upanje, da bo s prijatelji in podporniki ponovno razgibala klubsko dogajanje v Pomurju.

Prvi dogodek serije BodyWork v počastitev na njen 39. rojstni dan

Trick-C se bo misije lotila z novo serijo intimnih in hkrati posebnih klubskih zabav, imenovanih Bodywork. Koncept ohranja prvinski pridih elektronskih dogodkov, kjer je najpomembnejše druženje »mladih« in »mladih po duši« ob kvalitetni glasbi izbranih domačih in tujih umetnikov. Bodywork prav tako postavlja »underground« glasbo v širše klubsko okolje, briše meje med žanri elektronske glasbe in s tem prinaša svežino in novost v prostor klubskega dogajanja v Pomurju. Prvi dogodek v seriji Bodywork bo tako namenjen prav v počastitev spomina na dan, ko je bila Trick-C pred 39. leti vržena v svet glamurja in neonskih luči. Dogodke z novim pristopom je prijazno podprlo eno najbolj priznanih pomurskih nočnih prizorišč v Murski Soboti, klub caffe Spartacus.

Ob Trick-C še priznani kranjski mojster Veztax, za warm up bo poskrbel Dante Benami

Kot prvi bo za uvod v svežo sezono rojstni dan prve dame slovenske elektronike in domačnost Pomurcev prišel zalit njen stalni, že častni gost, priznani kranjski mojster Veztax. Dolgoletni ustvarjalec slovi kot eden najbolj vsestranskih elektronskih glasbenikov. Poseben mejnik je bila negova priložnosti ogrevati koncert skupine Depeche Mode, svoje nesporne mešalne veščine pa odlično dopolnjuje z ustvarjanjem lastne glasbe, kjer ne podlega novodobnim matricam, ampak je že debelo desetletje sinonim za najkvalitetnejši tehno. Zraven organiziranja lastnih dogodkov vzpodbuja tudi mlade talente s svojima etiketama Vezotonik, ki je že odlično mednarodno pozicionirana in pa Glorio Music, ki služi kot platforma za njegove eksperimentalne projekte. Za warm up bo poskrbel Dante Benami.


Petek, 10/02/2012, Club Spartacus, Kopališka 2, Murska Sobota

Bodywork I Trick-C's birthday bash

Nastopajo:

TRICK-C. & VEZTAX

Warm up by Dante Benami

Vstopnina:
od 22:00 do 00:00 = 3 €
od 00:00 do 05:00 = 5 €

Starostna omejitev 18+

Za več informacij o eventu kliknite na zgornjo sliko ...

Več o nastopajočih:

Trick-C - klikni TUKAJ.

Veztax - klikni TUKAJ.

Dante Benami - klikni TUKAJ.

BodyWork - klikni  TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. Chevapcic
      24.01.2012 ob 15:40 Chevapcic

      kul ;)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.