https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ŠPORT

POM-ŠPORT: Slab vikend za Pomurce

05.02.2012 ob 9:22  

V prvem februarskem vikendu ni bilo kruha za pomurske ekipe. Edino zmago so zabeležile odbojkarice Keme iz Puconec.


ODBOJKA:

Odbojkarji Panvite Galexa so prvem krogu modre skupine 1. DOL gostili ekipo Astec Triglav iz Kranja in izgubili z rezultatom 1:3 (20, -20, -20, -21). V naslednjem krogu, ki bo na sporedu v soboto, 11. febrarja, bodo na domačem terenu igrali še proti Salonitu iz Anhovega.

 

V drugem krogu zelene skupine 1. DOL Radenska Naturelle za ženske so odbojkarice Keme Puconci doma premagale ekipo Jesenice Bled s 3:1 (19, -23, 25, 12). V naslednjem krogu, ki bo na sporedu v soboto, 11. febrarja, bodo Pucončanke v gosteh igrale proti odbojkaricam Prevalja.

 

V štirinajstem  krogu 2.DOL za ženske so odbojkarice Murske Sobote doma igrale z ekipo  Ankarana in  izgubile z rezultatom 1:3 (-23, -23, 21, -19). V naslednjem krogu igrajo z ekipo Kostak-Elmont. Trenutno so na šestem mestu 2.DOL-ženske.

 

KOŠARKA:

Košarkarji Radenske Creativa so v  tekmi šestnajstega kroga v četrtek doma ugnali ekipo Litije z rezultatom  67:61. V soboto pa so gostili ekipo Šenčurja in izgubili z 78:89. V naslednjem krogu gostujejo v Portorožu. Soboški košarkarji so trenutno na sedmem mestu 2.SKL.

 

V trinajstem krogu prve slovenske košarkarske lige za članice so igralke Rašice v gosteh izgubile z ekipo AJM z rezultatom 102:54. V naslednjem krogu gostijo ekipo Ilirije. Trenutno so na sedmem mestu 1.SKL .

 

ROKOMET:

V štirinajstem krogu 1.B rokometne lige – vzhod za ženske, so rokometašice Millenima v gosteh izgubile ekipo Nazarja z rezultatom 25:24.

 

Rokometaši so nadaljevali s tekmovanjem v 2.DRL moški. Rokometaši Arconta iz Gornje Radgone so v štirinajstem krogu na gostovanju izgubili z ekipo Mokerc IG z 33:27. Pomurje je bilo prosto. V naslednjem, petnajstem krogu Radgončani gostijo ekipo Rudarja. Sobočani pa ekipo Nove Gorice.

V prihodnjem krogu, ki bo na sporedu v soboto, 11. febrarja, bodo na domačem terenu igrali še proti Salonitu iz Anhovega.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.