https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Turnirji mlajših selekcij čez vikend

7.2.2012  

Minuli vikend se je odvilo kar nekaj turnirjev mlajših selekcij v pokrajini ob Muri. Z odličnimi rezultati je spet prednjačil podmladek Mure 05.

Murin nogometni turnir selekcij U7 – Ljutomer

Turnir U7 v Ljutomeru so organizirali starši selekcije NŠ ND Mura 05 U7. Turnirja se je udeležilo 12 selekcij iz Slovenije in Madžarske. Turnir je dobila ekipa Mura 05 2. Muro so zastopali naslednji igralci:

Ekipa 1: Niko Kovačič, Tim Huber, Žan Buček, David Graj, Rok Škrilec, Renato Gabor, Žiga Legen, Uroš Smodiš.
Ekipa 2: Matic Benko, Jaka Čurman, Nik Lebar, Nenad Ignjič, Jaka Zver, Merck Ropoša in Nejc Slokar.

Predtekmovanje:

Bile so 3 skupine po 4 ekipe. Igralni čas je bil 1x12 minut. Iz vsake skupine sta se prvi dve ekipi uvrstile v polfinale. Na turnirju so bile naslednje ekipe: Mura 05 1 in 2, Veržej U7 in U6, Ljutomer, Radgona, Maribor Tabor, Jarenina, Celje, Čarda, Turnišče in ZTE iz Madžarske.

Rezultati polfinale:

Mura 05 1 : Mura 05 2 1:1 (zmaga Mure 05 2 po kazenskih strelih)
Čarda : Turnišče 3:2
Celje : Radgona 0:1

Finale:

Mura 05 2 : Čarda 1:0
Radgona : Mura 05 2 1:2
Čarda : Radgona 1:0

Turnir U6, Križevci pri Ljutomeru

V organizaciji NK Veržej se je odvil turnir selekcij U6. Med desetimi nastopajočimi ekipami je bila najboljša domača ekipa NK Veržej 2, ki je v finalu premagala ekipo Mure 05 z rezultatom 1:0. Muro 05 so na turnirju zastopali naslednji igralci: Nino Bočkorec, Niko Kasalo, Enej Kuzma, Marck Ropoša, Nejc Slokan, Nika Ropoša, Jure Fujs, Rok Šinko in Matej Cener.

Turnir Mladi upi, Lendava

V organizaciji NK Nafta se je v minulem vikendu odvil mednarodni turnirji ekip U8, U12 in U14.

Turnir U8

Turnir ekip U8 je dobila ekipa Mure 05 pod vodstvom trenerja Simona Baligača. V polfinalu so premagali ekipo Međimurja s 3:0 (strelci za Muro: Blaž Baligač, Marcel Ratnik in Tio Cipot). V finalu so Muraši premagali ekipo Maribora z 2:0 (strelca za Muro: Matic Donko in Tio Cipot). Tio Cipot je bil tudi najboljši strelec turnirja.

Turnir U12

Turnir ekip U12 je dobila ekipa Fonix iz Madžarske, ki je v finalu premagala vrstnike Međimurja s 3:1. V tekmi za 3. mesto je Mura 05 premagala ekipo Šampiona s 3:2 (strelci za Muro: Žan Kolmanič, Jure Lukač in Niko Časar). Trofejo najboljšega strelca turnirja je osvojil Žan Kolmanič iz Mure 05.

Turnir U14

Turnir ekip U14 je dobila ekipa Ljutomera, ki je v finalu premagala ekipo Nafta A z rezultatom  3:1. V tekmi za tretje mesto pa je ekipa Međimurja premagala Muro 05 prav tako s 3:1. Naziv najboljšega vratarja turnirja je osvojil Aljaž Slokan iz Ljutomera, najboljši strelec turnirja pa je bil Toni Horvat iz Mure 05.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. zisko
      08.02.2012 ob 22:03 zisko

      Bravo nk Čarda selekcija u7 bili ste najboljši

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.