https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Po skoraj tridesetih letih Babičev mlin na Muri spet okovan v led

Veržej, 08.02.2012 ob 14:35  

Ne zgodi se prav pogosto, da Babičev mlin v Veržeju zmrzne. Pravzaprav se je to zgodilo spet po skoraj tridesetih letih, da je mlin okovan v led. Konstantne celodnevne temperature pod ničlo so tudi sicer zamrznile že dobršen del reke Mure, pogledate si lahko fotografije dela Mure med Veržejem in Dokležovjem.

Avtor: Simon Balažic

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. xerox
      08.02.2012 ob 17:32 xerox

      Preci so se tej slike posrečile Balažijce... On po mojen itak v ton mlijni spij...:) Ka bi li delo, če bi njemi elektrarne na Müjre napravile?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. petek
      17.02.2012 ob 18:52 petek

      Ja elektrarne bodo tako v bližnji prihodnosti stale na muri,to se že tako ve,samo njemu to še mi čisto jasno,potem pa bo lahko spal v njih hahahahahahaha!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.