https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Danes rok za prijavo na natečaj za neuveljavljene glasbene skupine

 

Že tretje leto zapored Mikk Murska Sobota, Mladinski center Slovenj Gradec, Mladinski center Krško, Mladinski center Velenje, Šaleški Študenski klub in eMCe plac razpisujejo natečaj za vse mlade neuveljavljene in neslišane glasbene skupine, ki si bodo imele priložnost  priigrati nastope na odrih slovenskih festivalov.


Zmagovalci natečaja si bodo prislužili snemanje demo posnetka in video spota, drugo uvrščeni snemanje demo posnetka; 1. – 6. nagrada pa bodo: nastop na enem izmed velikih odrov (Festival mladih kultur Kunigunda, Festival Dnevi Mladih in Kulture, Generator Festival, Medkulturni dnevi Slovenj Gradec, Festival Proštok, nastop v Mikku kot predskupina znani skupini)

Sodelujejo lahko mladi avtorji, ki še nimajo svojega albuma

Pogoji za sodelovanje na natečaju so naslednji: da skupina še nima posnetega albuma (razen demo oziroma DIY posnetki), da je polovica članov mlajših od 25 let; da je skupina imela v letu 2011 manj kot pet nastopov izven domačega kraja ter da je glasba avtorska.

Foto: SXC.hu

Prijavo lahko kandidati pošljejo le še danes

Prijava, ki jo morajo kandidati poslati še danes na elektronski naslov natecaj.botecaj@gmail.si mora vsebovati:demo posnetek (najmanj ena skladba, lahko tudi kot link npr. myspace, youtube ...), podatke o kraju bivanja članov, opis skupine ter kontaktne podatke.

Več o natečaju si lahko preberete TUKAJ.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.