https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Mura 05: Upravni odbor kluba pojasnjuje situacijo

Murska Sobota, 10.2.2012  

Čeprav je bil dogovor med klubom, investitorji in lokalno skupnostjo sklenjen že teden dni nazaj, italijanske injekcije še vedno ni. Igralci čakajo na izplačila, navijači so zaskrbljeni, uprava pa je še vedno prepričana v rešitev kluba.


"S tem, ko je bil dosežen dogovor z županom Mestne občine Murska Sobota so bili izpolnjeni še zadnji materialni pogoji za nemoteno delovanje kluba in celotnega projekta, saj smo s tem zaključili pogajalsko fazo. V drugem delu, tj. v izvedbi tega projekta naši strokovnjaki pregledujejo knjigovodsko stanje in imamo planiran sestanek z igralci. Le ta se bo zgodil v torek prihodnji teden. Cilj tega je, da bi z igralci dosegli načelen dogovor o poplačilu dolga, kar bi jim omogočalo maksimalno koncentracijo na tisto kar najbolje znajo – igranje nogometa. Le tako lahko od njih pričakujemo rezultate, saj je finančni del pomemben tako za njih kot vse ostale upnike. Ob predpostavki, da bodo ti postopki pozitivno zaključeni ni nobene bojazni, da projekt ne bi bil izpeljan kar pomeni, da bomo takoj pričeli z izpeljavo vseh ostalih formalnosti povezanih s tem projektom.

Cilji kluba ostajajo isti kot so bili jeseni. Kratkoročni cilj (1 leto) je finančna stabilizacija kluba, srednjeročni cilj (3 leta) je da klub igra pomembno vlogo v slovenskem nogometnem prostoru in dolgoročni cilj (do 5 let) odigrati vidnejšo vlogo v evropskem prostoru."

Upravni odbor kluba Mura 05

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.