https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Rozalija v enem mesecu presegla 200 tisoč ogledov

13.02.2012 ob 18:11  

Video s studijskim posnetkom Rozalije od D' Kwaschen Retashy, ki smo ga Pomurec.com kot prvi ponudili na internetu pred skoraj natančno enim mesecem, je presegel že mejo 200 tisoč ogledov.

13. januarja ob 20.06 smo na spletnem portalu Pomurec.com kot prvi na internetu ponudili video posnetek s studijsko verzijo pesmi Rozalija, danes 13. februarja, torej nekaj ur pred natančno enim mesecem objave, pa ima video z najnovejšim hitom od D' Kwaschen Retashy že preko 200 tisoč ogledov.

Medtem so se na portalu Youtube pojavilo še številne druge verzije Roze, ki pa še zdaleč nimajo tolikšnega ogleda. Zgovoren podatek, kako je naš video postal popularen, je več kot osem tisoč delitev na socialnem omrežju Facebook.

Roza pa ni hit samo na internetu, pač pa tudi na radijskih postajah. Tako je recimo na Radiu City že tretji teden zapored na prvem mestu glasbene lestvice in prav nič ne kaže, da bi ga kmalu izgubila.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. okvals
      14.02.2012 ob 14:58 okvals

      nemrem k sebi priti..mislim ka de me pobralo...

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.