https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Vlomil v garažo in odnesel za 1000€ raznega orodja

18.02.2012 ob 9:19  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče, osem kaznivih dejanj,  nesrečo pri delu, dve kršitvi javnega reda in miru, tri primere povoženja divjadi, štiri poškodbe vozil na parkirnih prostorih in zasegli dve vozili.    

V obravnavanih prometnih nesrečah je bil en udeleženec lahko telesno poškodovan, v ostalih dveh je nastala le gmotna škoda.

Na področju kriminalitete so v Grabonošu obravnavali tatvino goriva, v Gornji Radgoni tatvino kozmetičnih izdelkov v trgovini, v Murski Soboti tatvino denarja, Moravskih toplicah tatvino televizijskega sprejemnika in v Pincah tatvino goriva. Na območju Gornje Radgone obravnavan vlom v garažo, kjer je neznanec odtujil  za 1000 evrov raznega orodja. 

V Doliču so obravnavali nesrečo pri delu. Med spravilom lesa iz gozda se je lažje poškodoval gozdni delavec. Tuja krivda je zaenkrat izključena.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju. Kršitelji  so se po intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.    

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali med Mursko Soboto – Gornjo Radgono in Lendavo.

Pred nami je pustni čas, ki je povezan s številnimi zabavami in pustnimi sprevodi. Da bi bilo pustovanje ne le veselo, ampak tudi varno, primerno poskrbite za lastno varnost in varnost svojega premoženja. Poleg tega opozarjamo tudi na prepoved vožnje vozil z masko na obrazu, kar se po Zakonu o pravilih cestnega prometa  kaznuje z globo 120 evrov.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.