https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ŠPORT

POM-ŠPORT: Pomurske ekipe tokrat uspešne

26.02.2012 ob 10:01  

V vikendu, ki je za nami so pomurski ligaši dosegli kar nekaj zmag. Zmagale so odbojkarice Keme in Murske Sobote, zmaga in poraz odbojkarjev Panvite Galexa in rokometašev Pomurja. Brez polnega izkupička so ostale le košarkarice Rašice.


ODBOJKA:

V  sredo so v petem  krogu modre skupine 1. DOL Radenska Classic za moške so odbojkarji Panvite Galexa prvič zmagali , v gosteh so premagali GO Volley s 3:0. V soboto pa so gostovali v Kranju in  izgubili z ekipo Astec Triglav z 1:3 (-23,-18,27,-22).

Odbojkarji Panvite Galexa so trenutno na šestem mestu modre skupine 1.DOL. V naslednjem krogu gostujejo pri ekipi Salonita.

 

V tekmi petega kroga zelene skupine 1. DOL Radenska Naturelle za ženske so odbojkarice Keme Puconci v gosteh premagale ekipo Jesenice-Bled s 3:1  (14, -22, 22, 19). Odbojkarice Keme Puconci so na drugem mestu 1.DOL zelene skupine. V naslednjem krogu gostijo ekipo Prevalj.

 

V sedemnajstem krogu 2.DOL za ženske so odbojkarice Murske Sobote na gostovanju premagale ekipo SwatyComet Zreče s 3:1 (14, -22, 20, 22). Odbojkarice Murske Sobote so na sedmem mestu 2.DOL med dvanajstimi ekipami. V naslednjem krogu gostijo ekipo Benedikta.

 

ROKOMET:

V drugi slovenski rokometni ligi so bile na sporedu preložene tekme. Rokometaši Pomurja so gostovali pri Dravi iz Ptuja in izgubili z rezultatom 23:28. Tekma petnajstega kroga med Pomurjem in Novo Gorico je bila registrirana 10:0 v korist Sobočanov, ker gostje niso pripotovali v Mursko Soboto.

Arcont Radgona je na sedmem mestu, Pomurje pa na desetem mestu med trinajstimi ekipami. V naslednjem krogu bodo rokometaši Pomurja  gostili ekipo Mokerc-Iga, ekipa Arconta pa bo gostila ekipo Črnomlja.

 

KOŠARKA:

Košarkarice Rašice so v petek gostile ekipo Triglava in izgubile z rezultatom 49:70. Soboške košarkarice so na osmem mestu med desetimi ekipami. V naslednjem krogu, v sredo 29.februarja, gostijo ekipo Ilirije.

 

Košarkarji Radenske Creativa so bili prosti.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.