https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Prva modna revija Manekenske šole Tadeje Ternar

Radenci, 03.03.2012 ob 14:06  

V prijetnem ambientu Hotela Radin se je včeraj odvila 1. modna revija pod okriljem Manekenske šole Tadeje Ternar. Nekdanja Miss Slovenije je namreč lani ustanovila manekensko šolo T&T, ki vzgaja mlade talente v bodoče manekenke.


Da so Ternarjeva in njeni sodelavci delo dobro opravili, je bilo jasno na včerajšnji prireditvi, kjer je 15 majhnih ter 9 mladih zvezd manekenstva stopalo  samozavestno, v vrtoglavih petkah in brez kančka treme.  Vsem so podelili tudi diplome ter umetniške fotografije, delo profesionalne fotografinje Tanje Zrinski, ki jim bodo v pomoč pri prvih predstavitvah agencijam.

Med posameznimi izhodi so dogodek popestrili varovanke in varovanci Plesne šole Urška in pokazali, kako zelo uživajo v plesnih koreografijah. Manekenke so se po brvi sprehodile v oblačilih S Oliver, Benetton, nove znamke Desidual ter predstavile kreacije torbic iz modnega polstenja Miriam Celec. Poseben pečat je reviji podelil tudi kreator Aleš Černi s svojimi izvirnimi deli.

Vaditeljica menekenske hoje Nina Rajbar pa je po koncu revije priznala, da je sama imela skoraj več treme kot pred lastnimi nastopi, zato pa je bila toliko bolj zadovoljna z današnjo revijo. Povedala je tudi, da so dekleta bila v štirih mesecih tečaja izredno motivirane, trdo so delale ter si veliko pomagale med seboj.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

Tama Halužan

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.