https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Predstavili načrt razsvetljave Radenci

Radenci, 07.03.2012 ob 11:36  

Iz načrta razsvetljave Radenci je navedeno, da so na območju občine Radenci za razsvetljavo uporabljene natrijeva, živo srebrna, metal halogena in fluorescenčna tehnologije. V načrtu je zajeta javna razsvetljava ulic in cest, pri čemer je nekaj razsvetljave dekorativno-orientacijske.

Skupna dolžina osvetljenih cest, občinskih ali državnih, je 20,872 km. Skupna električna obremenitev razsvetljave, ki osvetljujejo ceste in kulturne spomenike – cerkev, je 122,286 kW. Skupno število svetilk je 681, od tega je 54 svetilk, ki ustrezajo zahtevam uredbe, 382 svetilk, ki ne ustrezajo zahtevam uredbe in 245 svetilk, ki pogojno ustrezajo zahtevam uredbe. Načrt razsvetljave je podrobneje predstavljen na spletni strani občine Radenci.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.