https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Na Osnovni šoli IV Murska Sobota dočakali novo vozilo

Murska Sobota  

Zaposleni, učenci in tudi njihovi starši so na Osnovni šoli IV Murska Sobota s pomočjo dobrodelne prireditve Podarimo srečo in prejetih donacij dočakali novo vozilo.


Že vrsto let učenci, učitelji in ostali zaposleni v predbožičnem oziroma prednovoletnem času pripravijo dobrodelno prireditev Podarimo srečo. Po zadnji uspešni prireditvi in prejetih donacijah so dočakali novo vozilo.

Novega vozila so se razveselili vsi na Osnovni šoli IV Murska Sobota, tako učenci, starši kot tudi zaposleni. "Na naši šoli je kombi nepogrešljiv, saj se z njim vozi v šolo in domov veliko otrok. Omogoča pa nam tudi izvajanje različnih dejavnosti, ki bogatijo naše vzgojno-izobraževalno delo," pravi ravnateljica Metka Kovač Kuharič.

"Ob tej priložnosti se zahvaljujemo vsem, ki ste se v teh težkih časih odločili pomagati – staršem, občinam, podjetjem in posameznikom. Za vaše prispevke, s katerimi ste nam pomagali pri nakupu vozila, smo vam neizmerno hvaležni," še dodaja ravnateljica Osnovne šole IV Murska Sobota.  

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.