https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Agroservis Beltinci remizirali z Zavrčom

Beltinci  

V Beltincih sta se včeraj pomerila dva vodilna nogometna kluba. Agroservis Beltinci so jesenski prvaki Pomurske nogometne lige, Zavrč pa še ligo višje, torej jesenski prvak 3. SNL - vzhod. Tekma se je končala z neodločenim izidom 2:2, oba zadetka za Beltinčane pa je dosegel Milko Kovač.

FOTO: Boštjan Rous

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.03.2012 ob 17:37 Mile gost

      Zavrč je nej slab očitno Beltinci tudi nej;samo za 2.ligo de trbelo malo več igralcev na nivoji

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.03.2012 ob 17:51 Đafko gost

      Ah vejpa daj daj te pa Rotunda pride pa oboje vtrgne.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.03.2012 ob 20:59 POZNAM BELTINCE gost

      ljutomer je zmagal z zaverčom z 2-1 v kidričevem igrali pa so sama polana zasedba z tem , da je ljutomer igral mešano z člani , mladincii in kadeti .Beltinčani nejo prvi , ker nebojo zdražal finančno , ker eni igralci zahtevajo preveč in bo to vse pokvarilo.KAKO JIH NI SARAM OTROKOM POBIRAJO ZA VADNINO OD U-6 PA VSE DO U-18 , DA LAHKO PLAČUJEJO ČLANOM . SRAMOTA.......

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      12.03.2012 ob 22:33 beltince gost

      kelko ge znan tudi pri muri mores placati za dober kvaliteten trening (mladi) Nihče pa ne reče da otrok mora trenirati v beltincah, poleg so gančani in če imajo zastonj jih naj tja vozijo. Ge san sicer iz murske pa tudi malomi plačuvan nogometno šolo in to se pozna. Neje vseeno če de v gančanah zastonj treniral dvakrat na teden ali pa v beltincah kje plača 4 ali petkrat na teden. Te v gančanah de 5 igralcev in sploh nemrejo spilati v beltinccah pa mogoče 15 igralcev ali več.... sicer ne ven kakšno je stanje ampak so razlike ker sem že dal skoz to.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      12.03.2012 ob 22:43 foos gost

      dečki realnost je, ka de trbelo plačevati za vadnine. Klubi toga več ne sfolgajo nega več sponzorov ka bi krili vse, pa ka bi se treneri plačevali iz tega. ta lejta so mimo, ka so trenerali šenki pa za sendvič..

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      13.03.2012 ob 14:14 Feri gost

      Vadnina v Beltincih je 15,00 EUR od 01.02.2012 po dogovoru s straši (prej 10,00). 10,00 EUR je tudi v Gančanih, v Muri pa 25,00 EUR če je informacija točna in prav v Muri gredo vadnine za prvo ekipo. Keri trener bo treniral zastonj, prosim vas?!

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.