https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

Vstopnice za Bujto repo so že v prodaji

12.03.2012 ob 11:03  

Bujta repa, tradicionalna prireditev Kluba prekmurskih študentov v slovenski prestolnici, bo potekala 21. marca 2012 v Festivalni dvorani, kar pomeni, da nas do dogodka loči le še nekaj manj kot deset dni.

Vstopnice za Bujto repo so od 10. marca že na vseh prodajnih mestih in v polni prodaji. Ob 55. Bujti repi pa Klub prekmurskih študentov podarja tudi 55. brezplačnih vstopnic, ki si jih obiskovalci lahko zagotovijo s sodelovanjem v nagradni igri na spletni strani www.bujtarepa.si.

Tradicionalna Bujta repa se bo pričela ob 20:00 s tradicionalno večerjo, nadaljevala pa s koncertnim delom ob 22:00. Nastopili bodo Veški dečki, Jean Bačič Quartet in Vlado Kreslin z Malimi bogovi. Prireditev bo v Festivalni dvorani potekala predvidoma do 05:30.

Vstopnice za Bujto repo so na voljo na vseh prodajnih mestih, in sicer:

  • Ljubljana (K4 - Metropol)
  • Maribor (Štuk)
  • Murska Sobota (Pomurski študentski servis)

Osebni prodajalci : 

  • Luka (Maribor, Smetanova, 041 963 624)
  • Mateja (Maribor, Tyrševa, 040 194 955)
  • Primož (Ljubljana, Bežigrad, 031 231 640)
  • Nina (Ljubljana, Rožna dolina, 031 610 721)

Cena vstopnice za člane Kluba prekmurskih študentov brez večerje znaša 5 evrov, z večerjo pa 9 evrov. Za nečlane cena vstopnice brez večerje znaša 8 evrov, z večerjo pa 13 evrov. Na dan prireditve bodo na voljo zgolj enotne vstopnice brez večerje za 10 evrov.

Klub prekmurskih študentov organizira tudi avtobusni prevoz na relaciji Murska Sobota‒Maribor‒ Ljubljana in nazaj z enotno ceno 7 evrov. Avtobus bo iz Murske Sobote odpeljal ob 17:00, se ustavil v Mariboru pri Stari lokomotivi in Štuku ob 17:45 ter nadaljeval pot do Festivalne dvorane. Odhod iz Ljubljane je predviden ob 04:30. 

Letošnja Bujta repa bo potekala 21. marca 2012 v Festivalni dvorani v Ljubljani s pričetkom ob 20:00 s tradicionalno večerjo, in sicer bujto repo, domačimi kolinami ter prekmursko gibanico, ob spremljavi instrumentalne glasbe. Po večerji bodo nastopili Veški dečki, nato pa se bo pričel koncertni del, kjer bo občinstvo zabavala mlada perspektivna glasbena skupina Jean Bačič Quartet. Ob vrhuncu večera bo z vsem znanimi komadi nastopila prekmurska glasbena legenda, Vlado Kreslin z Malimi bogovi. 

PR

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.