https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Prireditev ob dnevu žena v Serdici

Serdica, 13.03.2012 ob 16:59  

V soboto, 10. marca, je v preurejenih prostorih vaško-gasilskega doma Serdica prvič po dolgih letih potekala prireditev, s katero so serdiške žene in dekleta obeležile mednarodni dan žena. Največ zaslug za to, da je do prireditve prišlo, gre Dariji Zavec in Jasmini Lang, ki sta dobili idejo in jo ob podpori GD Serdica in nekaj posameznikov tudi uresničili.


Na prireditvi se je zbralo okrog 60 serdiških žena in deklet vseh generacij. Prireditev je popestril bogat kulturni program, v okviru katerega so nastopili malčki iz vrtca in tudi malce starejši glasbeni nadobudneži, ni pa manjkal tudi skeč, ki sta ga izvedli kar moderatorki sami. Zbrane so nagovorili še župan občine Rogašovci Edvard Mihalič, predsednik vaškega odbora Anton Buček, predsednik GD Serdica Marjan Benko in predstavnik NK Serdica in ŠD Ledava Robert Lang. Vsi govorniki so izrazili pohvale in želje, da bi ta prireditev v bodoče postala tradicionalna. Po uradnem delu in podelitvi priložnostnih daril najstarejšima udeleženkama se je s pogostitvijo začel zabavni del, ki se je zavlekel v zgodnje jutranje ure.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.