https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ŠPORT

POM-ŠPORT: Zmaga soboških odbojkarjev

18.03.2012 ob 9:15  

Zmaga odbojkarjev Panvite Galexa in izenačenje serije. Preostale pomurske ekipe poražene.


ODBOJKA:

Odbojkarji  Panvite Galexa so v končnici, kjer se merijo z Astec Triglavom rezultat izenačili. V drugi tekmi so Kranjčane doma premagali z rezultatom  3:0 (19, 22, 17). Igrajo na dve zmagi.      

 

V dvajsetem krogu 2.DOL za ženske so odbojkarice Murske Sobote doma izgubile z  ekipo Kostmann Sl.Gradec z 1:3 (-16, -23, 24, -18).

Odbojkarice Murske Sobote so na sedmem mestu 2.DOL med dvanajstimi ekipami. V naslednjem krogu gostijo  ekipo ATK Grosuplje.

 

ROKOMET:

V drugi slovenski rokometni ligi so bile na sporedu tekme devetnajstega kroga. Rokometaši Pomurja so doma izgubili z ekipo Slovenj Gradca z rezultatom 16:28. Ekipa  Arconta pa je gostovala pri ekipi Brežic in prav tako izgubila z  27:34.

 

Arcont Radgona je na osmem mestu, Pomurje pa na desetem mestu med trinajstimi ekipami.

V naslednjem krogu rokometaši Pomurja  gostujejo v Črnomlju, ekipa Arconta pa gostovi ekipo Mitol Sežana.

 

KOŠARKA:

Košarkarji Radenske Creativa so v 22.krogu gostovali v Podčetrtku pri ekipi Terme Olimia in izgubili z rezultatom 65:74.

Soboški košarkarji so na sedmem mestu. V naslednjem krogu igrajo doma (23.marca) s Postojno.

 

Košarkarice Rašice bile proste.

Nalednjo tekmo igrajo Soboške košarkarice 23.marca doma z Rogaško.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.