https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V Ljutomeru trčil v peško, ki se je hudo poškodovala

24.03.2012 ob 7:43  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč, devet kazniv dejanj, šest kršitev javnega reda in miru, požar, pridržali tri osebe in zasegli moped.

V Ljutomeru je voznik zaradi nepravilnega premika trčil v peško, ki je padla po vozišču. Z reševalnim vozilom je bila odpeljana v bolnišnico kjer je bilo ugotovljeno, da se je hudo telesno poškodovala.  V Murski Soboti, je voznik osebnega avtomobila zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v zadnji del osebnega avtomobila, ki ga je vozila voznica. Slednja se je pri tem lahko telesno poškodovala. Nastalo je tudi za 1.300 evrov škode. 

Na področju kriminalitete so obravnavali pet tatvin, tri poškodovanja tuje stvari in vlom v apartma. Neznani storilec je prišel na balkon apartmaja v turističnem naselju, ter si skozi priprto okno odprl balkonska vrata. Iz notranjosti apartmaja je nato ukradel žensko torbico z vsebino. Lastnico je s tem oškodoval za 300 evrov. 

Javni red in mir je bil kršen štirikrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnih prostorih. Kršitelj, ki se ob intervenciji policije ni hotel pomiriti je bil pridržan do streznitve. 

Pridržali so tudi voznico in voznika osebnega avtomobila, ki sta vozila pod vplivoma alkohola. Zaradi večkratnih kršitev prometne zakonodaje smo vozniku zasegli moped.

Ob makadamski cesti Izven naselja Boreci je iz neznanega vzroka zagorela suha trava na površini 50 kvadratnih metrov.  Požar so pogasili domači in okoliški gasilci.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Gornji Petrovci.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.