https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Tudi bakovski prostovoljci dali svoj delček k čistejšemu okolju

Bakovci, 24.03.2012 ob 14:29  

Danes so po vseh slovenskih krajih potekale čistilne akcije v sklopu projekta" Očistimo Slovenijo 2012". Odpadke so prostovoljci iz celotne krajevne skupnosti in osnovnošolska mladina počistili tudi v Bakovcih.


Namen vseslovenske očiščevalne akcije je v prvi vrsti ljudi ozavestiti, kako pomembno je, da znamo skrbno ravnati z okoljem, v katerem živimo. Navkljub množičnim okoljskim propagandam pa so imeli prostovoljci danes veliko dela.

Učenci so z zavzetim čiščenjem pokazali, da jim ni vseeno, v kašnem okolju živijo ...

Danes je slovensko okolje res čisto in lepo; pa bo še dolgo?

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.