https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KULTURA

V Beltincih na materinski dan koncert družinskih zasedb

Beltinci, 27.03.2012 ob 12:15  

V cerkvi sv. Ladislava v Beltincih so na materinski dan svojim mamam pripravili prav posebno darilo. Glasbeniki glasbene šole Beltinci so pod vodstvom njihovega ravnatelja Mateja Zavca pripravili koncert družinskih zasedb, ki je navdušil mnogo glavo množico poslušalcev.

 

Mladi glasbeniki in njihovi starši so tako skupaj zaigrali nekaj znanih skladb, kot so Nocoj je ena lušna noč, Kekčeva pesem, Siva pot, Kaj ti je deklica, Moj očka, Čebelar ter druge in s tem pokazali, da jabolko ne pade daleč od drevesa.

Glasbena šola pa v prihodnjih mesecih pripravlja še dva dogodka, in sicer bo na velikonočni ponedeljek, 9. aprila, v cerkvi sv. Ladislava velikonočni koncert, med 10. in 13. majem pa se bo odvijalo že 8. mednarodno srečanje harmonikarjev.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.