https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO in VIDEO: Gasilci in krajani Banovcev gostovali v Oplotnici

Oplotnica, 27.03.2012 ob 9:04  

V nedeljo so se člani Prostovoljnega gasilskega društva Banovci in vaščani Banovcev udeležili 22. dobrodelne prireditve ob materinskem dnevu, katerega organizator je bilo njihovo pobrateno gasilsko društvo Oplotnica.

Dogodek je slavnostno odprl pihalni orkester, nato pa so sledili nastopi znanih slovenskih narodno-zabavnih ansamblov in ostalih domačih glasbenikov. Tako so lahko mamice, babice in ostali gostje, ki jih je bilo nekje okrog 1000, slišali skupine, kot so Modrijani, Vesele Štajerke, Spev, Gadi, vokalno skupino SONUS, Zimzelene TD Oplotnica, članice društva Kmečkih žena, Tineta Lesjaka, in še mnoge druge.

Prireditev je popestril Domen Kumer, ki je zapel skupaj s ansamblom Vižarji, potem pa še s Veselimi Štajerkami. Vrhunec prireditve je bila razglasitev NAJ MAME 2012, ki jo izberejo vsako leto. Letos je to postala gospa Marija Šmon, ki je prejela spomin iz strani Francija Slatineka, ki je začetnik in dolgoletni pobudnik te prireditve.

VIDEO:

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.