https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Novic iz Fazanerije ni, kaj se dogaja z Italijani?

Murska Sobota, 28.3.2012  

Limonada okrog Mure 05 in prihoda italijanskih investitorjev še vedno traja. Zloglasnega sestanka, na katerem naj bi bila podpisana pogodba o sodelovanju ni bilo ne v nedeljo ne v ponedeljek. Glede na to, da ni nobenih informacij s strani kluba, se postavlja vprašanje, kaj se dogaja.

Obljubam s strani upravnega odbora Mure 05 ni konca, ne kraja. Nedeljski sestanek v Fazaneriji je tako odpadel zaradi domnevne zadržanosti odvetnika Italijanov, ponedeljkov v Novi Gorici pa zaradi odsotnosti Kristjana Gregoriča, člana upravnega odbora in veznega člena med klubom in potencialnimi vlagatelji. Predsednik Mure 05 Miroslav Topič je bil zelo skop z informacijami že včeraj, ko nam je po SMS-u zatrdil, da se bo sestanek odvil včeraj zvečer, če pa je dejansko do njega prišlo, pa lahko samo ugibamo.

Ne klubska spletna stran, ne nihče drug še nima informacije, kaj se pravzaprav dogaja, tudi danes pa je Topič okupiran z delom. Po sporočilu nam je odgovoril, da nas bo poklical nazaj na podlagi našega sporočila. Tudi telefon Gregoriča je že drugi dan izklopljen, sliši se le zvok "Številka trenutno ni dosegljiva, prosimo poskusite kasneje."

Člana upravnega odbora Mure 05 - Giorgio Zanmarchi (levo) in Kristjan Gregorič (desno)

Medtem pa je licenciranje že pred vrati, in čeprav v klubu trdijo, da imajo pripravljen tudi plan B, če stvar z Italijani pade v vodo, se ne obeta nič kaj dobrega. Letošnja sezona bo zagotovo izpeljana do konca, z morebitnimi odhodi nekaterih igralcev, kako pa bo naprej, pa bo znano proti koncu sezone, ko bodo znani rezultati licenciranja. Vsi si lahko le želimo, da se ne bi ponovila zgodba iz sezone 2004/05, ko Mura ni dobila prvoligaške licence in se je morala preseliti v nižji rang tekmovanja.

Javnost, igralci in ostali upanje tako sedaj iz Prekmurja selijo v Novo Gorico oz. Italijo ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.03.2012 ob 10:21 majmun gost

      jaaaaaaaaaaaaoooooooooooooooooooooo ka mo zaj... tej topič boukše ka se odseli iz prekmurja cigan, boukše ka ide nekan daleč ka če mura propadne te ga en linča se te vidle

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.03.2012 ob 10:25 eden gost

      Topič že itak cejli čas nateguje Prekmurje s tejmi sestanki. Odstopi in kot pravi majmun se v Prekmurje ne vračaj!!!

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.03.2012 ob 10:26 kr en gost

      mene pa zanima samo eno? od kda naprej italijane nejso zainteresirane za investiranje v klub? če se ne mauten od sestanka v MS z županom ;) in če san ge investitor in če me lokalna skupnost da rdečo luč nite ge več nebe mel interesa vlagate v tau okolje...

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      28.03.2012 ob 11:02 novi gost

      kr en... župan je pravilno napravo italijane so ščele ka bi oni bilij lastniki kluba pa stadijona, glavno vsega... stadion pa je občinski, in župan je to nej dovolo, pravo pa je ka do napravile reflektore. in to je več italijanon nej všeč. ker neven kakšo korist bi one mele od vložkov v klub. daj malo mislite, ka de italjan delo s klubon v prekmurje??? samo zapravite so ščele klub...

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      28.03.2012 ob 11:17 buša gost

      of keden................. :))))

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      28.03.2012 ob 11:40 piki gost

      imam predlog za ime gostinskoga obrata pod tribuno stadijona. Predlagam da se glasi: "Dan D", "Naslednji keden", "Klic iz Dubaja" ali pa kar "Naivnost ne pozna meja"

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      28.03.2012 ob 12:08 crvena zvezda gost

      Pa daj Topič tej limonade tij deci guče pa še oni ti nedo vrvale.Pijzdo ka vij delate resno Topič malo bi te trbelo zdrmate

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      28.03.2012 ob 12:41 The End gost

      http://www.youtube.com/watch?v=a8ecXITshe8

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      28.03.2012 ob 14:26 The End gost

      @Q, malo preveč posplošuješ. Jaz sem na ič pa verjemi mi nisem pridanič, tako kot tudi velika večina tistih na ič. Bi pa tvoj komentar lahko razumeli tudi kot sovražni govor:-)

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      28.03.2012 ob 15:04 Italija gost

      Topič je baje v Italiji...Možnosti so male... Pred nami so negotovi časi.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      28.03.2012 ob 18:02 hh gost

      kak ste ništerni topi v glavi. Topič je dosta nika nej kriv če italijani majo probleme. Red bul so vsi bili proti ka bi menjali drese, ka bi te vi ščeli? Ka nešče samo tak na lepe oči da milijon evrov?? V sloveniji van nišče ne da 100€ če nede kaj od toga mel nej pa pol milijona kelko zdaj mura nuca. V prekmurju niti Polanič ka ma največ nešče o ton nika čuti ka pa še te drugi. Vsak ima šanso pa nja vutro proba oditi v podjetje pa krecati za sponzorstvo naj dajo 500€ pa de vido odgovore. Resno če nede pač Topič zritho italijane bi mogo odstopiti nej ga pa zdaj trbej linčati če se je človek trudo kelko je lejko. Če ga pa tisti okrog prenašajo pa on nemre znati. Malo premislite ka gučite

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      28.03.2012 ob 18:16 mura gost

      Hh maš prav, Italijani ga okrog prinašajo, on pa nas še bole!

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      28.03.2012 ob 20:44 muraš gost

      tou pa zdaj že resno nema nikše forme, koga majo za norca, naj že enkrat povejo, če nede italijanskih evrov pa rešeno, nej ka nategavlejo že par mesecov!!!

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      29.03.2012 ob 7:25 gost gost

      Postavte se v kožo podjetnika, če bi ge nekan vlago svoj denar te bi zahtevo, ka se me nekde objavi vsaj logo. Če so pa mutni poisli se pa se dela v tajnosti.....

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      31.03.2012 ob 1:51 gost gost

      Mirko je nej mel sebof Zvonkoja, zato nej mogo zriktati :)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.