https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Nusmir Fajić: Tudi igralci ne vemo, kaj se dogaja z Italijani

Murska Sobota, 29.3.2012  

Tudi drugi dan po dogovorjenem sestanku, ki bi moral biti/je bil v torek, še vedno ni nobenih informacij iz Mure 05. Bržkone bo farsa dobila epilog danes pred popoldanskim treningom ob petih, če ne pa bo zagotovo podana vsaj nova obljuba. Pogovarjali smo se z najboljšim strelcem Mure Nusmirjem Fajićem, ki vsaj za zdaj še ni napovedal svojega odhoda.


Stanje v klubu in v njegovi okolici je iz dneva v dan bolj napeto, uprava Mure 05 pa se ne trudi, da bi stanje poskušali vsaj pomiriti. Poleg navijačev italijanska saga najbolj zanima še nogometaše, ki imajo dovolj obljub in si iz »limonade« obetajo eksistenco. "Že sedem, osem mesecev čakamo na denar, ki smo ga zaslužili, zgodilo pa se ni še nič. Vse to se že predolgo vleče, upamo na najboljše, da se bo licenciranje uspešno izvedlo in da dobimo zasluženi denar," pravi najboljši strelec črno-belih Nusmir Fajić.

Pa morda imajo igralci kaj več informacij kot javnost? "Nihče nam še ni nič povedal, danes imamo popoldan pred treningom sestanek, morda takrat izvemo kaj več," nam je odgovoril popularni Fajo.

Fajić še ne razmišlja o odhodu iz Murske Sobote pred koncem prvenstva

Medtem so se že razširile informacije, da bi napadalec iz Bosne in Hercegovine utegnil prvega aprila, če ne bo denarja, predčasno zapustiti klub, sam pa ta namigovanja zanika. "Vse je odvisno od licenciranja. Če le-to ne bo uspešno, postanem prost igralec in morda odigram do konca sezone, že zaradi sebe. Ne bi rekel, da bo sobotna tekma moja zadnja pri Muri," pravi Fajić.

Cipot za Šport TV brez dlake na jeziku

V intervjuju za Šport TV je kapetan Mure Fabijan Cipot zatrdil, da igralci ne bodo podpisali nobenega dokumenta o odlogu dolgov, kar je pogoj za pridobitev licence. Fabi je dejal še, da se lahko zgodi, da bodo do konca sezone za Muro igrali mladinci, zase pa pravi, da ne ve, koliko časa bo še ostal v Murski Soboti, ne izključuje niti možnosti, da bi bila sobotna tekma v Celju njegova zadnja v črno-belem dresu.

Kaj pa o takem scenariju meni Fajić? "Če se bodo ostali igralci odločili, da ne bodo več igrali, po medsebojnem dogovoru, tudi sam več ne bom igral. To pomeni, če klub ne bo poplačal dolgove, bomo igralci po licenciranju avtomatično postali prosti, tako da lahko v vsakem trenutku vzamemo papirje in odidemo," pravi drugi strelec letošnjega prvenstva.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.03.2012 ob 13:17 že pa ge gost

      Jebo vas negativni članki o Muri pa fuzbali. Drujgo ne šteš kak de nešče odišo pa toužo nekoga pa nede špilo tekme. Zna sploj keri novinar kakšen pozitiven članek napijsati? Nej trbej od fuzbala lejko magari od toga kak voni marjetice rastejo pa ka so zvončki odcveli. Aja tou nikoga ne zanijmle. Samo nekše senzacije pa rumeni tisk.

      4 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.03.2012 ob 13:20 pa še tou gost

      Vutro de pa pa članek kak že tretji dan ni nič pa te pa četrti dan pa tak dale. Gda de pa prišo te den te de pa pijsalo kak je tou nej dobro pa tak dale. Sam negativizem vas je. Pfuj.

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.03.2012 ob 13:24 zgornje štenkaš gost

      @že pa ge, @ pa še tou na strani maš 15 nenogometnij novijc, pa če se ti ne vijde od Mure, ne čitaj pa ne štenkari :)

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      29.03.2012 ob 14:16 že pa ge gost

      @zgornje štenkaš: jour viš is maj komand :) Ščen van prafti samo tou ka pretiravlete pa saki den iščete nekše novice pa senzacije pa norosti več ne vejte ka bi pijsali. Pa te napijšite še novico ka je "že pa ge" pravo ka či se tou do nedele ne rejši nede prišo na tekmo. Zaj pa napijšite novico ka de eden gledalec menje. :) Stvarno ste dosadni.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      29.03.2012 ob 14:16 demo gost

      upajmo na najboljse za muro...................

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      29.03.2012 ob 14:18 dalu gost

      pa narod vi ste normalni?! topič že kak dugo ne da nobenih realnih informacij samo se prelaga. Mediji bi ga že morali raztrgati taka je še dobro skoz prišo. Pa kakšen manager je to, ka stalno prelaga odločitve? sorry postavi se v kožo igralcev pa boš vido ka si oni mislijo.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      29.03.2012 ob 15:32 @Opazovalec gost

      Dokler bo na vrhu Mure05 (vodstvo) ostalo isto, kot je bilo pred vstopom v 1. ligo, v tem klubu ne bo nikoli denarja za igralce. Ni mi jasno, kako lahko polni vodstvo samo svoje žepe, ČEPRAV so za to mesto na lestvici najbolj zaslužni igralci s trenerjem??? Ti ljudje nimajo vesti, ljubezni do nogometa, občutek pripadnosti?

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      29.03.2012 ob 15:51 pilot gost

      No pa so se mi pred meseci smejali velikli navijači Mure ( čopičari, .......in podobni ). Za norca vas majo kak igralce, navijače in celo Soboto. Mislim, ka je zadeva res alarmantna, predsednik pa naj odstopi, ka je dovilil, da ga tako dolgo vlečejo za nos in ni ukrepal pravočasno in izkal alternative.

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      29.03.2012 ob 16:01 Destroyers gost

      Fajič naj ne jamra, on je edini celi čas dobivo redno plačo, če ne bi itak že zdavnaj odišo. Vse pejnaze je v Bosni pa na aparataj zagono te pa jamra ka nema pejnez pa ka ne dobi plačo.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      29.03.2012 ob 16:33 svašta gost

      Destroyers: keri ne pozna Fajiča pa nema predstave kak celotna slika vö vijde, naj lepou prosin ne obsoja neka na pamet ... pa keri se ne razmi na nogomet naj je rajši tuo ... dejstvo je ka so dečki nej 8 mejscov nikaj doubile pa tou je tou ... enin je tou nej tak velka "nevola", ka so mladi pa živejo še pri staršaj ... predstavlaj si ka tij ideš nekan v tujino delat ... pa ti nešče ne da evra skoraj v enon lete ... boš si lejko küjpo sendvič pa sok ?! sicer pa je 90% vas vseznalcov tu gori itak mudrijašov ... lp

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      29.03.2012 ob 17:21 faja gost

      Rejsan bi bilo lepo če bi Fajič dobil bar polovico zasluženega že plačano.Žal, pa je dobil, 500€ za dozdajšno celo sezono.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      29.03.2012 ob 18:02 nesce gost

      fajic je do zdaj doubo skoro vse pejneze, mijslin ka samo zadnji mejsec nej

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      29.03.2012 ob 19:17 svašta gost

      ne bojte pametni ko internet ... Fajo je doubo nekšni džeparac od svojoga meneđera, telko ka je za preživeti mel ... od naše liblene Mure pa niti centa ... tak ka ne bojte pametni pa ne razpravlajte o stvareh o kerih pojma nemate ...

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      29.03.2012 ob 20:11 makaron gost

      baje mura plačuvle fajiča prek njegovoga zastopnika!! zastopnik pa njeme bole malo davle,.. sicer pa kak je Destroyers pravo, če nebe nika daubo, vas ge neka pijtan: kak te lejko un vsake den v bufete na avtomate zapravle kar lepe vsote EVROV?? KAK?? in to nejso tute, san na lastne oči vido!!!

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      29.03.2012 ob 20:56 Feri gost

      Makaron ima prav....zastopnik je dobil večino keša za Fajiča, če mu ta ni dal potem......

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      29.03.2012 ob 20:56 svašta gost

      ge neven kak vas je nej sran takšne stvari pijsati ?! evo v ton momente tou še napijšen,od te naprej pa se mi ne da z takšnimi seljakami ukvarjate ala makaron pa tak dale ... ka prazno slamo mlatite ... skoraj ti ne bi mogo lepše povedati kak tou: vido si tij na lastne očij moj K.....!!! že kda si napijso BAJE MURA plačuvle ... san vido ka pojma nemaš ka gučijš ... v bistve gučijš neka ka si dve ulici nazaj čül in ti je nešče povedo ... dragi moji - MURA nema s koj plačevati ... MURA posredno z igralcami nema za burek ... in tou je realnost ... lejko pa poven ka Fajiča osebno poznan, pa znan kakšno je ozadje pa ospredje zgodbe ... in mi je smejšno čitate tu tej vaša natolcevanja o ton pa o ovon ... mi pa ide dobesedno na k.... kakšne izmišljotine se rodijo vsakih 5 minut na ton portali ... namesto ka tu brukate človeka keri je 8 mejsecov svoj del pogodbe profesionalno pa pošteno oddelo pa zatou doubo skoraj nikaj ite rajši pred parlament demonstrejrat ka vas/nas ne doletijo iste stvari, ka nede po par mejscov plač, te me pa zanijmle s koj te gemali bajne vsote denarcev, ka te jih v avtomate metali te cejle dneve ... kak seveda eni sveznalci ala makaron tou znajo povedati ... ge več neman kaj za dodati ... lp

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      29.03.2012 ob 21:07 faja gost

      svašta!! znam če mu ti nebi pomagal bi bilo še mnogo huje. Vsi, ki pisarijo norosti se ti naj zahvalijo za tvojo dobrosrčno(drugarsko) pomoč.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      29.03.2012 ob 21:17 katebriga gost

      PREKNURJE JE NAJJAČE!

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      29.03.2012 ob 23:52 hh gost

      Eh Fajič nema penez nikaj. Od soigralcov si sposoja ka si lejko kavo kupi. Topič pa tudi nej vse kriv ka njemi pripisuvlete. Če krava ne da mleka jo lejko mlatiš pa nede priteklo nika. Tak ka če Italijani odlašajo je nej Topič kriv.Pa če so bivši menežerji napravili takšen dolg ka je vse blokirano je tudi nej Topič kriv. Topič pa Celec sta dosta napravila za nogomet.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      30.03.2012 ob 7:26 REALIST gost

      Vse bolj se pripravlja scenarij, katerega sem napovedal pred mesci. MURA V PETI LIGI. Žal, vendar resnično. Bodo pa zopet stari prekmurski dobri špili. Samo se malo bojim, da ne bo tako hitrega povratka v 1.LIGO. Po moje vsaj nekaj let ne, ker bo težko napredovati vsako leto. Potem pa se lahko zgodi, kot se je enim že zgodilo ( ala Beltinci ). Pa ne mislim nič slabega o njih, da me še oni nebi obtožili, da pišem še poleg Mure tudi proti njim. Žal, za Muro je pač taka realnost in z tem se bo potrebno sprijazniti.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      30.03.2012 ob 11:53 ejdrghk gost

      gnes pogrejšan članek kak je že tretji den ka se nikaj ne vej ... Karlo??? Boš kaj napijso?

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      30.03.2012 ob 17:20 makaron gost

      svašta - nej nejsan vido tvoj K...., niti ga neščen!! nejsan peder!! neman pojma?? prvo se prepričaj, če je to istina, ka ti pijšen!! ti zaj poven v kere oštarije je cele dneve - CAFFE LATINO (tu na ovinke na lendavske, prek DELAVSKE HRANILNICE) ok?? gnes je pa meu na avtomate več kak 50€ vložka.. in to se dogaja skoro vsake den!!! ka ti poven še, ka na avtomate špila?? E-STAVE - PIRAMIDA!!! še kaj?? gnes je meu malo več kak 50€ na kontoje, ampak je dale to zapravo..(okole 14h je to blo) tak ka od nekec more mete keš!! edino če njeme ti davleš, če ga že osebno poznaš.. pa neman nika prote njeme, ka je resno VRHUNSKE napadalec, kakšoga je mura že dugo dugo nej mejla,..pa vupan ka se vse to sranje rejše, pa ka še en čas ostane prinas!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      30.03.2012 ob 18:42 zmago batina gost

      makaron ti si takši debil brez zamere. Kak prvo je nej tvoj problem od kje Fajiči penaz kak drugo pa to ka pišeš kelko je mel pa kak je zapravo in tak naprej nej za na nekši forum je stvar posameznika. Moderator kje si?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      30.03.2012 ob 19:10 makaron gost

      nejde se za to, ka nej moj blem od kje njeme keš, ampak, to, ka očitno dobi keš,.. ker če ga nebe, nebe mogo tak na velko zapravlate,.. in to dobesedno vsake den!!! naj zapravla, za mojo volo!! samo te ne pište, ka nej dobo prebite pare, kar je laž očitno

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      30.03.2012 ob 20:37 Olimpia gost

      Olimpija je zakon, ne pa tile prekmurski luzeri! Ko se naučite igrat nogomet, prite k nam pa se prinas naučite boste več vedeli kot pa tam bogu za hrbtom XD jao amaters :D bljek mura :D

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      30.03.2012 ob 21:32 gost-Mura gost

      @ Olimpija zato pa vas tej amateri zmGUVLEJO...pa še malo pa do pred vami..vupan samo ka se tej pejnezi do konca poravnajo do vsakoga igralca ka nede propad..vsi si želimo Muro v 1 Ligi že zaradi lidi,, LP.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      30.03.2012 ob 21:33 123 gost

      @Olimpia, očitno se vi morate naučiti igrati nogomet, ne pa muraši! Koliko točk ste že letos odnesli iz fazanerije? ;)

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      30.03.2012 ob 23:12 svašta gost

      ja makaron ... očitno si tij avtomata še od bluzik nej vido ... očitno nevejš ka maš pri igraj na srečo na teh avtomataj dve opcije ... ena je ka lejko špilaš za pejneze ... ena je pa ka lejko špilaš igre ala "demo" varianta ... za navidezne, se pravi virtualne pejneze ... tak ka mislen ka si tij nej dobro vido, pa ka bi mogo ite k okuliste ka te malo pregledne ... ker tou ka tij trdiš je smejšno ... malo stvarij poveži - razloži mi kak lejko nešče ka nema pejnez po cejle dneve po 50 eur v nekšne avtomate meče ... mislen ka če bi tvoja zgodbica mejla kaj istine v sebi bi Fajo mogo v nekšnoj nemškoj 1. lige špilate ka bi mel po 100000 eur na keden ka bi lejko tak na velko notre meto kak tij praviš ... ide tij pa probaj z nekšno povprečno plačo (recimo 1400 eur) tak špilate kak tij praviš ... me zanijmle kak daleč prideš ... za 3 dni boš brez pejnez te boš pa do naslednje plače mejsec dnij lajo v luno ... ge ti pa s prve ruke poven, ka je Fajo nej neki bumbar (kak očitno si tij), ker kak san že omejno ga poznan precek dobro, pa je dečko na nivoje ... intelektualno malo bole zrejli od marsikoga na ton forume ... mi ga je pa žal ka so ga okoule prinesli kak mura tak njegov meneđer ka so ga v tou okolje pripelale, ge je mislo ka de mel se pogoje ka de se izstrejlo nekan dale v evropo ... zdaj pa je v navadnoj prekmurskoj vukojebine pa nema za burek in ka je še bole žalostno - motivacijo so njemi zbile nej na nulo ampak daleč pod nulo že ... seveda kak ostalin igralcon ... žalostno ka se narod ščej ite nekšno prvo ligo a igralcon nemre osnovnih pogojov dati ... niti za kopačke pa za burek nemajo v toj mure ... sicer pa telko vsega je bilou že povejdanoga ka mi je resno nej o ton za debatejrate ... itak vsi znamo ka sledi ... lp

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      02.04.2012 ob 10:12 makaron gost

      hahaha,.. kak prvo, neboš ti mene bumbare talo, OK??? kak drugo,.. ide kdaj ta pogledne, pijtaj lastnika lokala, pa te pametuvle, če špila demo verzijo ale za prave keš,.. ti boš mene o avtomate, pa ka neman pojma, ka obstaja demo verzija,.. haha, v smej me spravlaš.. me boli K.... če ga ti dobro poznaš, al očitno ga NE POZNAŠ!!! človek je bole v minuse (kdaj tude dobi, al te še li dale špila i popuše) ene lidgej vsake den ta odijo (kere osebno poznan), vsake den ga tan vidijo, tak ka NE PAMETUVLE!!!! mah nemo se več s teuf štuko, ka biden ka si reden bumbar, kere pač samo zagovarja svojoga "kolego".. LP

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      06.04.2012 ob 9:36 svašta gost

      no vrejde makaron, se ti iskreno opravičujen če san te užalo pa san bil malo pregrobi s tejmi besedami ... nejsi bumbar, mo malo lepšo besedno zvezo uporabo - si pa smejšen ... ker tou o kon tij gučijš nema nindre mesta - pa ne zagovarjan ge nikšnoga kolego pa nič ... ampak tak javno šinfati pa obsojati nekoga pa na njega slabo luč metati je fejst fejst grdo ... in ka si te naj človek misle - na kakšnon mentalnon nivoji si pa se pijta če maš sploj kaj v glavi s ken bi lejko razmišljo ... glej če maš takšno slabo prepričanje o ton človeke ga rajše obdrži za sebej, nej pa ka blatiš tu javno po osebi, kera je kak san že pravo do zdaj vse svoje obveznosti do kluba profesionalno opravila - dokaz zatou ti je pretekla sreda, kda je dal že 8 gol zapored ... se pravi dečko se ne pederiši (kak vij eni tu na ton forume) ampak dela tou zakoj je tu pri muri in tou zakoj so ga pripelale - DAVLE GOLE!!! in zatou lejko pred njin zemeš kapo doj, nej pa ka ga šinfaš z nekšnimi informacijami, ka so na nivoji "tut" starih žensk pri mleki v nekšnoj vejsi kera ma par kuč ... isti si kak tej topič - človek je nej evra dal igralcon, za hrbton pa jih šinfa (mimogrede tou je redno zahrbtno, kda ideš pa meneđera pozovejš pa njeme prejk telefona bluziš o ton kak njegov igralec vse pejneze zagoni na igrah na srečo na podlage nekšnih "tut" ka se po soboti gučijo ... ali še enkrat pravin - razloži mi naj nešče ka je tu na ton forume najbole pamete: kak lejko trošiš, če nemaš ?!?! ) v glavnon, tak ti poven - moje srce bije tude za muro, ampak znan kakšna je situacija pa ka lejko čakamo ka de se zgoudilo ... tak ka san nej nekšen velki optimist glede celotne zgodbe ... ampak še vedno ne blatin igralcov, svetoga imena kluba itd ... če pa eni rejsan drugoga dela nemate kak tou ka samo šinfate, te pa kar izvolte ... svaka vam čast ... pa lp

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.