https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

Vstopnice za koncert Parnega Valjaka prejmejo ...

04.04.2012 ob 11:09  

Skupina Parni valjak je na sceni že več kot 35 let in v tem času so postali eden izmed najpomembnejših glasbenih skupin, brez katerih bi hrvaška in regionalna pop-rock scena bila pusta. V petek, 6. aprila 2012, bodo nastopili v Mariboru, za ta koncert pa v sodelovanju z organizatorji podarjamo štiri vstopnice.


V svoji karieri je Parni Valjak izdal 16 studijskih albumov, 18 singlov, 5 live albumov in 5 kompilacij, nanizali pa so tudi širok spekter glasbenih nagrad. Podirali so rekord za rekordom in se ne obremenjevali s vprašanjem kako preseči ostale glasbenike, ampak kako preseči samega sebe.

Srečni izžrebanci so ...

... Urška Sreš, Leon Marič, Marko Matko in Mirjana Horvat.

Nagrajence obveščamo, da lahko vstopnice dvignejo na blagajni pred dogodkom s predložitvijo osebnega dokumenta.

Še prej pa jih prosimo, da nam sporočijo svoje podatke na urednistvo@pomurec.com

Uživajte na koncertu!

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.