https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

Literarni ustvarjalci, prijavite se na natečaj Poezija 2012

13.04.2012 ob 9:01  

Društvo prijateljev mladine razpisuje natečaj „Poezija 2012“. Na razpisu vabijo vse literarne ustvarjalce, zlasti anonimne pisce, ki svojih del še niste objavljali v javnosti, da jim pošljete svojo najljubšo pesem.


Javni natečaj je razpisan za tri kategorije: 1. osnovnošolce do 7. razreda, 2. osnovnošolce od 7. razreda naprej in dijake ter 3. študente in mlade po srcu (zaposlene, upokojence...).

Avtorje pesniških besedil tako vabijo, da jim na naslov Društvo prijateljev mladine Beltinci, Ulica Štefana Kovača 3, 9231 Beltinci s pripisom „Za literarni natečaj“ pošljete svojo najljubšo pesem. Izbrano pesem označite s šifro, pošiljki pa priložite zaprto kuverto, v kateri navedite šifro, ime in priimek, točen naslov ter kategorijo.

 

Foto: www.sxc.hu

Pesmi bo ocenjevala strokovna komisija, ki jo sestavljajo Lučka Zorko, Robert Titan Felix in Denis Škofič.

Avtorji vseh pesmi bodo povabljeni na svečano podelitev nagrad, najboljše pesmi pa bodo objavljene v občinskem glasilu Mali Rijtar, v zloženki DPM Beltinci in na spletni strani društva. Pesmi je potrebno poslati do 20. maja 2012, vse dodatne informacije pa dobite pri Kaji Cigan na telefonski številki 031 457 967 ali na e-naslovu kaja.cigan@gmail.com.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.