https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: Kous, Sreš in Pavel v Odrancih zaigrali ob remiju slovenske reprezentance

Odranci, 19.4.2012  

Tudi po peti tekmi regijskega tekmovanja slovenska reprezentanca do 20 let ostaja brez zmage. Včeraj so v Odrancih remizirali 2:2 proti Madžarom, za mlade upa pa so zaigrali tudi trije Pomurci - Kous, Sreš in Pavel.

Varovanci selektorja Tomaža Kavčiča tudi v peti tekmi regijskega pokala niso uspeli zmagati. Včeraj v Odrancih se jim je sicer nasmihala, toda zgolj dve minuti. Slovence je v vodstvo popeljal Ploj v 16. minuti, izenačil pa je v 33. minuti Skriba. Gol upanja za naše je 87. minuti dosegel Valenčič, a le dve minuti kasneje so Madžari preko Venesa izenačili za končnih 2:2. Pred 150 gledalci je od prve minute reprezetančni dres nosil igralec Mure 05 Žiga Kous, v 41. minuti pa je bil zamenjan. V 44. minuti je prvič priložnost v reprezentanci dobil še drugi Muraš Leon Sreš, ob koncu tekme v 80. minuti pa je na teren vstopil še igralec Nafte Simon Pavel.

Slovenija U-20: Jug, Kous (od 41. Roškar), Mitrovič, Lonzarič, Petek (od 80. Zamernik), Kovjevič, Vrhovec (od 46. Muharemovič), Žibert (od 80. Pavel), Ploj, Osmanaj (od 44. Sreš) in Valenčič.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.