https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Požar: Objavil sem posnetke, ki dokazujejo prikrito prostitucijo znotraj slovenske elite

22.04.2012 ob 14:22  

Bojan Požar, urednik Požareporta, v intervjuju za Slovenske novice pojasnjuje ozadje objave video posnetkov, ki naj bi po njegovim besedah dokazovali prikrito prostitucijo.


Po podatkih Slovenskih novic naj bi Požar za posnetke, ki razkrivajo, da naj bi Urška Čepin (sama sicer zanika, da je na posnetkih ona) spolno zadovoljila prekmurskega poslovneža, odštel od 2000 do 5000 evrov, kar sam zanika.  "Tudi sicer so to previsoki zneski za slovensko medijsko tržišče, če govorimo o objavljenih posnetkih. Kakšni drugi pa bi lahko bili tudi precej dražji", je Požar dejal za spletne Slovenske novice.

Požar: Ne smemo spregledati, da gre za nekdanji prvi obraz Pahorjeve vlade v kampanji in finančnika iz Murske Sobote

Lastnik in urednik portala Pozareport.si pravi tudi, da ne pričakuje nobenih tožb. "Objavili smo video posnetke, ki dokazujejo prikrito prostitucijo znotraj slovenske elite. Samo za to gre. Jaz nikoli ne bi objavil »home videa«, ki bi, recimo, prikazoval seks med Uršo in Alešem Čepinom pri njiju doma. Tako kot je POP TV pred leti objavila seks hrvaške pevke Severine z njenim spremljevalcem. Ne smemo spregledati, da gre v »mojem primeru« za posnetke na delovnem mestu starlete, ki je bila lani prvi obraz Pahorjeve vlade med promocijo pokojninske reforme, in vidnega finančnika iz Murske Sobote, ki dela v javnem zavodu," je med drugim v intervjuju dejal Požar.

"Ta masažni salon je paravan za prostitucijo"

Po njegovih informacijah obstajajo tudi zelo resni indici, da se je Čepinova prostituirala že takrat, ko jo je nekdanji direktor urada za informiranje Darijan Košir najel za vladno kampanjo, in da je Košir vedel za te govorice.  "Čeprav bo zdaj to seveda zanikal. Med novinarsko preiskavo tega masažnega salona, ki je tudi paravan za prostitucijo, sem prišel do znanih političnih in poslovnih imen, ki so hodila v ta salon ali naročala masažne usluge na dom. V tujini, na primer v Nemčiji ali Veliki Britaniji, bi se medijske hiše dobesedno steple za take posnetke."

"V ozadju tega posla se pojavljajo tudi novinarska imena"

Požar je komentiral tudi njegovo pisanje, da dobro organizirana prostitucija znotraj slovenske elite seže celo do enega od nekdanjih predsednikov vlade. "To so mi povedali moji viri znotraj salona. Za koga gre, še ne morem povedati. Lahko pa namignem, da se v ozadju tega posla pojavljajo tudi novinarska imena. In zanimivo, medijske hiše, kjer ti delajo, o Čepinovi in video posnetkih včeraj (ne)pričakovano niso nič poročali. Ko je šlo za Silvia Berlusconija in hollywoodsko madam Heidi Fleiss pa so se skoraj razpočili od poročanja …"

Preberite tudi:

Čepinova spolno zadovoljila prekmurskega poslovneža?

    Komentarji

    1. gost
      22.04.2012 ob 18:48 ff gost

      SRAMOTA ZA SLOEVIJO KER JE MEDIJSKO TAKO ZMANIPULIRANA. Na24ur in slotv sploh niso objavili, ker je pač levica to naredila, če bi to bili desni bi naročili celo plakate na panojih po celi sloveniji. Plačamo seveda mi.

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. stane
      22.04.2012 ob 21:16 stane

      eni se jebejo ge pride drugi pa ščejo ka pride v javnost ka do bole pupolarni

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.