https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Šaleški študentje v Mariboru skuhali najboljši bograč

Maribor, 25.04.2012 ob 15:53  

Včeraj je na mariborski Tržnici potekal že deveti Bogračfest v organizaciji Kluba študentov Lendava. Najboljši bograč so letos skuhali študentje iz Šaleške doline. Dogajanje se je zaključilo v bližnjem klubu KMŠ, kjer je za zabavo poskrbela skupina Jean Bačić Quartet.

 

Ob 14.00 uri je kar 18 študentskih klubov pričelo s kuhanjem bograča, najprej je sledilo rezanje čebule. Malo za tem so že prvi klubi segreli kotle in začeli s praženjem čebule. Klub temu, da jim vreme ni bilo naklonjeno, se študentje niso predali in so tudi v težkih vetrovnih in deževnih razmerah nadaljevali s kuhanjem. Borbenost je bila velika. Vsaka ekipa je verjela, da lahko s pomočjo skritih sestavin, uspe prepričati komisijo.

Po štirih urah kuhanja se je že zbralo veliko obiskovalcev, ki so ob prijetnih vonjavah in dobrih vinskih kapljicah, čakali na konec kuhanja. Sledilo je pobiranje vzorcev. Ker je bila večina bogračev odlična, je strokovno komisijo čakalo težko delo. Med čakanjem na rezultate, pa so študentski klubi razdelili svoje bograče med obiskovalci.

Po dolgem ocenjevanju strokovne komisije, so končno prišli rezultati in napetost je narasla. Najprej so organizatorji vsem klubom razdelili priznanja za sodelovanje, na koncu pa je sledila še podelitev in razglasitev najboljšega bograča na študentskem Bogračfestu 2012. S svojim skritim receptom in preciznostjo pri kuhanju, si je zmago zaslužil Šaleški študentski klub, ki so se presenetljivo, letos prvič udeležili Bogračfesta in zmagali.

Šaleški študentski klub

 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.