https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Vrtec Lavra predstavil dramsko igro Sneguljčica in sedem palčkov

26.04.2012 ob 7:46  

Vrtec Lavra je pripravil dobrodelno prireditev in prikazal dramsko igro Sneguljčica in sedem palčkov, ki jo je režirala vzgojiteljica s. Ivica Oblak. Z dramsko igro in glasbenim vložkom vrtec želi zbrati del denarja za nakup novega vozila.


V sklopu večera, ki ga je pripravil vrtec Lavra, so otroci od treh do šest let pod vodstvom vzgojiteljice s. Ivice Oblak najprej zapeli nekaj pesmi, ki so bile izdane v šolskem letu 2009/2010 na zgoščenki "Male pesmi za Boga 3", zatempa so otroci in starši iz vrtca še zaigrali dramsko igro pravljice brata Grimm Sneguljčica in sedem palčkov, ki jo je režirala vzgojiteljica s. Ivica Oblak s sodelavkami.

Z dramsko igro in glasbenim vložkom vrtec Lavra želi zbrati del denarja za nakup novega vozila, ki ga potrebujejo za potrebe vrtca in zavoda.

več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.