https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

Virantova stranka ustanovila lokalni odbor tudi v Murski Soboti

Murska Sobota, 09.05.2012 ob 7:24  

Predsednik lokalnega odbora Državljanske liste v občini Murska Sobota je postal Anton Štihec. Za člane sveta občinskega odbora so bili izvoljeni Tatjana Čeh, Tomaž Dundek, Ludvik Zelko in Marsel Kopunovič.


Ustanovitvi šestnajstega lokalnega odbora Državljanske liste je v Murski Soboti prisostvoval tudi Gregor Virant, sicer predsednik omenjene stranke in predsednik državnega zbora. Anton Štihec, ki je bil iniciator ustanovitve lokalnega odbora Murska Sobota, je med drugim izpostavil pomembnost širitve stranke na regionalno raven. Štihec je dejal tudi, da si bodo po Pomurju prizadevali ustanoviti čim več regijskih odborov stranke.

Virant, ki se je ob včerajšnjem obisku Pomurja »ustavil« tudi v podjetjih GMT in SGP Pomgrad, meni, da je dobro, »da stranka poganja korenine na terenu«. Virantu se je v svojem nagovoru sicer dotaknil tudi nekaterih aktualnih projektov vlade, pri tem pa poudaril pomembnost skorajšnjega dogovora vlade in sindikatov. Po njegovem mnenju bo to prineslo normalizacijo razmer v državi in podlago za nadaljnje ukrepe vlade na področju gospodarstva, trga dela in odpravljanja birokratskih ovir.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

Napovedujemo:

Intervju z Gregorjem Virantom

Ob včerajšnjem obisku si je predsednik državnega zbora in Državljanske liste nekaj časa vzel tudi za Pomurec.com. Intervju bomo objavili jutri (četrtek) dopoldan. Vabljeni k branju.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.05.2012 ob 9:12 xerox gost

      Kakšnega velika presežka ni videti. No, Tatjana je sposobna, bolj kot Štihec. Je tudi bolj izobražena... Samo se bojim, da jo bo big boss "potlačil".

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.05.2012 ob 9:19 anti Jelinčič gost

      Tatjane je resno škoda za tej preVirante...

      8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.05.2012 ob 12:30 tržnica gost

      Kopunovič hahahhahahahhahahahhahahahahhahahahhahahahahha ge ste tou golazen najšle........te je samo za pesnico dober

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.05.2012 ob 13:18 resnica gost

      štiho prej si bil z mačkom,v lds potem sds so te isključili sls pa sedaj virant obošček ti zmanjka strank lahko pa kaka masažica z mačkom,imata vidva iskušnje

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      09.05.2012 ob 16:06 soboški Vogrin gost

      http://www.bizi.si/M-FRUT-SERVIS-MARSEL-KOPUNOVIC-S-P/

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      09.05.2012 ob 18:07 gost gost

      nevem,kako so lahko opravili volitve,glede na to kelko jih je bilo.Pogrešam pa ostale ase iz modre liste,mislim ka nemrejo slediti kak se vse hitro spreminja

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      09.05.2012 ob 18:13 ppx gost

      Ah premalo znamo kak je vse skurupirano

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. xerox
      09.05.2012 ob 18:25 xerox

      Ja, točno... Kje pa so te podžupanja Čopijeva, Viherova Joža, Angela Novak, Suzana Varga? Pa ne da so ga zapustile? Če je nekdo izvoljen na listi, ki je poimenovana po dotičnem človeku kot je to v primeru Modre liste Antona Štihca in mu potem ne sledi pri ustanovitvi stranke je to milo rečeno zelo nenavadno. Pa dobro, če bi bila to ena, ampak ne, niti ena iz njegove liste ni zraven. Dobro, imajo pa zraven blokiranega Kopunoviča... Tudi to je nekaj.

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      09.05.2012 ob 20:47 Mata Hari gost

      Le čevlje sodi naj kopitar... (F.Prešeren)

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      10.05.2012 ob 9:09 ojojoj gost

      Virant je v intervjuju povedal, da je prišel z dvema sodelavcema na sestanek v Mursko Soboto. Torej je od 11 na zgornji sliki so trije iz Ljubljane. glej: http://www.pomurec.com/vsebina/9671/Virant:_Ce_bi_se_Borut_Pahor_odlocil_za_vstop_v_Drzavljansko_listo,_ga_z_veseljem_vzamemo Celih 8 članov je uspel Štihec zbrati. To so po moje 2 uri glasove preštevali... ha, ha, ha................................................ Virantu se na obrazu vidi, da mu je nerodno, ker je stavil na napačnega konja.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.