https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

Pavlinjek: Rezultati referenduma o obveznem članstvu v OZS niso relevantni

09.05.2012 ob 10:33  

Predsednik OZS Štefan Pavlinjek zaradi nizke udeležbe na referendumu o obveznem članstvu v zbornici dvomi v njegovo smotrnost.


Kot poročajo v Financah, se prvi mož Obrtne zbornice Slovenije (OZS) sprašuje, ali tako malo ljudi, kot jih je prišlo na glasovanje, sploh sme in zmore odločati o usodi slovenske obrti in malega podjetništva.

Tega pa se ni spraševal leta 2005, ko so z anketo med 756 obrtniki odločili, da obvezno članstvo ostane. Letošnjega odločanja se je udeležilo 9.320 obrtnikov, ki so s 70 odstotki odločili proti obveznemu članstvu. Minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Radovan Žerjav kljub pomislekom Pavlinjeka zagotavlja, da bo voljo obrtnikov upošteval, spremembe zakona pa lahko pričakujemo do poletja.

    Komentarji

    1. smrt
      09.05.2012 ob 13:23 smrt

      @;:_ Pavlinjeki je tak nikoli nej nič jasno tisto ge zgubij .Seveda njemi računica dobro ne kaže ka nede več mogej tak jesti iz kopanje kak je đo .Vsakši mejsec 5.000,oo € od članstva zdaj se je pa obrnilov prid obrtnikom in tak je prav .

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.05.2012 ob 0:01 kiki 0123 gost

      prasec pavljinjek kako te ni SRAM GNILA BARABA

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      10.05.2012 ob 0:03 147 gost

      gussssssssssssssssssssssssssss pistaaaaaaaaaaaaaaa

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      27.04.2013 ob 22:36 gost gost

      gospod pavlinjek rajši poskrbite za svoje delavce da bodo imeli za malico in pa plačo kot vem zamujate na veliko

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.