https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

Prekmurka Bianca Žvorc Morris postala zelena oblikovalka leta

15.05.2012 ob 10:59  

Po nagradi za najboljši trajnostni projekt v Evropski uniji (EU) je prejela še nagrado za najboljšo »zeleno« oblikovalko leta.

 

Bianca Žvorc Morris, ki živi v Nemčiji in se občasno vrača v Prekmurje in Slovenijo, je tako prejela drugo vidno nagrado v kratkem času. Nagrado za najboljšo »zeleno« oblikovalko leta je prejela na največjem avstrijskem sejmu mode ModePalast. 

Foto: ModePalast.com

Žvorčeva pravi, da lahko svoj cilj, to je osveščanje ljudi glede nevarnosti komericalnih tekstilov ter izobraževanje glede zdravih izdelkov prijaznih naravi, otrokom in živalim ter podpiranje domačih obrtnikov in kmetovalcev, doseže le tako, da postane močna na globalnih trgih.  

Bianca s svojo znamko BeeZee EcoKid želi skrbeti za čistejše okolje, spodbuja kvaliteten in zdrav način življenja.

    Komentarji

    1. gost
      15.01.2013 ob 13:42 srečko gost

      Bianca, čestitam. pozdrav Srečko

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.02.2013 ob 22:40 simona gost

      čestitke tudi iz moje strani

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.02.2014 ob 8:22 dundi gost

      Res je postala popularna: http://www.rtvslo.si/zdravstvo/skodljive-kemikalije-v-oblacilih-lahko-vplivajo-na-plodnost/330458

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.