https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

Alma Merklin z najboljšim nastopom večera ostaja v igri za zmago na X Factorju

20.05.2012 ob 23:05  

Prekmurka Alma Merklin je navdušila žirijo in gledalce v romantično obarvanem večeru X Factorja.

Alma je tako naredila še korak naprej in s svojim današnjim nastopom pokazala, da spada med favorite za končno zmago X Factorja, ki poteka ob nedeljah na POP TV. 20-letna Prekmurka je navdušila žirijo, še posebej njenega "mentorja" Damjana Damjanoviča in Jadranko Juras, ki ji je ob koncu nastopa dejala, da je v tokratnem večeru bila najboljša. 

    Komentarji

    1. gost
      21.05.2012 ob 10:25 abc gost

      tou je tou, dobra pevka,dobra freča....super čestitam

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.05.2012 ob 10:50 winner gost

      točno tou san čako!!! pokazala je ka je rejsan s pravoga testa!po tiston s prejšnjoga kedna se je zdignola pa povozla!!! cejnin sakšoga takšoga, ka tou zmore! ges tpou nebi mogo! alma, se čestitke - pa samo naprej tak!!!

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.05.2012 ob 10:51 kontratalent gost

      yesssss!!!! bravo alma!!!

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.05.2012 ob 10:59 sabbath gost

      winner: se strinjan totalno s tebof! tou ka se je vidlo fčera, je pokazalo, ka je drejansko oddelala daleč naj, naj nastop. od popejvanja, scene, ... - v glavnon cejli nastop je bil za menej WOOOW!!! dale mo pa vidli (držin pesnice za almo!) ge bi sicer domov poslo matijo, zatou ka mi je bil najslabši, si ostali so me pa tuj nej glij prepričali. edino swag-ice na konci z rešilno pesmijof so pokazale, ka so šle rejsan naprej. pohvalno.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. maych
      21.05.2012 ob 11:47 maych

      Čestitke Alma! Bila si fenomenalna, samo tak naprej! Ne oziraj se na druge ka gučijo pa pišejo.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.