https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V bližini izvoza Vučja vas jo je zaneslo in se je prevrnila

14.06.2012 ob 7:25  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali šest prometnih nesreč, štiri kazniva dejanja, šest kršitev javnega reda in miru, dva tujca, ki sta nezakonito bivala na območju Republike Slovenije, pridržali štiri kršitelje, dve poškodovanji vozil na parkirnem prostoru in povoženje divjadi.

V dveh prometnih nesrečah so se tri osebe lahko telesno poškodovale. Na avtocesti v bližini izvoza Vučja vas je voznica zaradi tega, ker ni vozila po sredini vozišča zapeljala najprej v levo in nato v desno izven vozišča, kjer se je z vozilom prevrnila na bok. Pri tem sta se voznica in sopotnica lahko telesno poškodovali. Nastalo je tudi za 4.500 evrov gmotne škode. 

Na področju kriminalitete so obravnavali tri tatvine in poškodovanje tuje stvari. Neznanec je iz delovnega stroja, ki je bil parkiran na smetišču v Dolgi vasi ukradel 150 litrov goriva. V kampu v Moravskih Toplicah sta bili ukradeni dve satelitski anteni. Na avtocestnem parkirišču Murska Sobota je bila ukradena zadnja luč s priklopnika tovornega vozila. V Murski Soboti je neznanec poškodoval steklo na bančnem avtomatu. 

Javni red in mir je bil kršen petkrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelj, ki se kljub intervenciji ni hotel pomiriti je bil pridržan do streznitve. Izrečen mu je bil tudi ukrep prepovedi približevanja določeni osebi in objektu. 

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola sta bili pridržani dve voznici osebnih avtomobilov in kolesar.      

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali med M. Soboto in Ljutomerom.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.